Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΟΥ;

Ποια ημερομηνία γεννήθηκες;

Τι αποκαλύπτει η δική σας ημέρα γενεθλίων;

Ποιος είναι ο γενέθλιος αριθμός σας; 

Ο Γενέθλιος Αριθμός σας είναι η ημέρα που γεννηθήκατε.

1.Αντιπροσωπεύει το «εγώ», την ατομικότητα και την πατρική φιγούρα. Τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα αυτή επιλέγουν εκείνο το δρόμο όπου δεν κινδυνεύει η ανεξαρτησία τους.






2.Είναι ένα σύμβολο δυαδικότητας και αντιπροσωπεύει ένα άλλο άτομο στη ζωή σας: έναν σύντροφο, ένα σύζυγο ή έναν συνεταίρο. Εκφράζει τη διπλή δύναμη που προκύπτει από τη διπλή φύση του.




3.Ως ένωση των δύο προηγούμενων αριθμών αντιπροσωπεύει το «πάντρεμα» του αρσενικού και του θηλυκού στοιχείου. Είναι συνώνυμος με την έκφραση, την επικοινωνία και τη δημιουργία. Κυρίως εκφράζει κίνηση.


4.Είναι το σύμβολο του χώρου. Εκφράζει την πειθαρχία και την παγιωμένη δομή. Επίσης, βάζει όρια, αναπτύσσει την υπομονή και αναζητά τη σταθερότητα. Εκφράζει τη δύναμη εκείνου που είναι σταθερό σαν βουνό.






5.Το 5 είναι ο αριθμός τις δημιουργικότητας. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, την επέκταση, την ελευθερία και τις απολαύσεις. Ωθεί σε ταξίδια και περιπέτειες, αλλά παράλληλα στην ανησυχία και την αστάθεια.






6.Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση. Εκφράζει το σπίτι, την αγάπη, το γάμο και την οικογενειακή ζωή, αλλά και τις ευθύνες που έρχονται με αυτά. Θέλετε γαλήνη και δείχνετε ενδιαφέρον για τις τέχνες και την ομορφιά.




 7.Αυτός ο μαγικός αριθμός συμβολίζει την ανάλυση του εσωτερικού εαυτού και την αναζήτηση του τέλειου. Είναι συνώνυμος με τον διαλογισμό, τη χαλάρωση, τη μελέτη, την πνευματικότητα.


8.Aπόκτηση αγαθών, δύναμη, αναγέννηση. Κάτω από την επιρροή του αριθμού αυτού ξεπληρώνονται παλιά καρμικά χρέη. Είναι η ώρα της συγκομιδής και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.




9. Συμβολίζει την εκπλήρωση, την επιπλέον προσπάθεια που πρέπει να κάνει κανείς για να ολοκληρωθεί ένα έργο. Είναι συνώνυμος με την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.



10.Εκφράζει την επαναγέννηση, τον κόσμο και τη δημιουργία. Αντιπροσωπεύει επίσης το νόμο, την τάξη και την κυριαρχία. Κάτω από την επιρροή του όλα είναι πιθανά. Συμβολίζει την επιστροφή στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε.



11.Συμβολίζει την αφύπνιση, την έμπνευση και τη διαίσθηση. Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιούν την επιρροή τους με θετικό τρόπο. 


12.Ο αριθμός 12 συμβολίζει τα άτομα που προσπαθούν να εκφραστούν με όπλο το συναίσθημα. Στη ζωή τους, θα έρθουν αντιμέτωποι κάποια στιγμή με τις επιλογές τους. Είναι ο αριθμός συγκρότησης μιας ομάδας.


13.Συμβολίζει τη νέα αρχή, το θάνατο και την επαναγέννηση. Τα άτομα της ομάδας αυτής πρέπει να επιδιώξουν την άνοδό τους μέσα από την επικοινωνία, την έκφραση και τις συνεχείς προσπάθειες.


14.Το 14 είναι ο αριθμός της συγχώνευσης και της οργάνωσης, της δικαιοσύνης και της μετριοπάθειας. Συμβολίζει τα άτομα που ήρθαν στη ζωή για να βελτιωθούν και να ανανεώσουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη του στόχου τους.


15.Ο αριθμός 15 αντιπροσωπεύει τα άτομα που είναι θύματα των παρορμήσεών τους και που αναζητούν τον έρωτα και την εξουσία. Επομένως έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα.


16. Ο αριθμός 16 αντιπροσωπεύει τα άτομα που έχουν πιαστεί στην παγίδα του έρωτα και των ηδονών και που πρέπει να αφυπνιστούν μέσα από την ανάπτυξη του εσωτερικού εαυτού.


17.Εκφράζει τα άτομα που έχουν αντίληψη του πνευματικού στοιχείου και που αποκτούν δύναμη και πλούτο. Τα άτομα αυτά θα είναι πάντα προστατευμένα, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες ή οι καταστάσεις που περνούν.

18.Αντιπροσωπεύει τα άτομα που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους είτε για να υπηρετήσουν είτε για να εκμεταλλευτούν τους άλλους. H ιδιοτέλεια είναι ένα λάθος που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που οδεύει προς την καταστροφή.


19.Περιγράφει τα άτομα, τα οποία έχοντας συγκεντρώσει γνώση ανανεώνουν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν το στόχο τους. Μπορούν να πετύχουν πολλά αν ξεκαθαρίσουν με τα παλιά χρέη τους.

20.Ο αριθμός 20 εκφράζει τα άτομα που έχουν αφυπνιστεί συνειδησιακά και είναι ανοιχτά στην απόκτηση ευρύτερης γνώσης. Αυτός είναι ο αριθμός της ζωής και της απελευθέρωσης από το γήινο στοιχείο.

21. Συμβολίζει την απόλυτη έκφραση. Είναι η αφύπνιση του ανθρώπου που εκφράζει τον εαυτό του στον υψηλότερο βαθμό και βρίσκεται σε αρμονία με την παγκόσμια κοσμική συνείδηση. Ο αριθμός αυτός φέρνει επιτυχία.


22. Συμβολίζει την ανθρώπινη ευφυΐα. Eπίσης τον αφυπνισμένο άνθρωπο που βάζει τον εαυτό του στην άκρη, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των συναισθημάτων του για το καλό της ανθρωπότητας. Eκτός από λογική διαθέτει και δημιουργική ευφυΐα.

23.Αντιπροσωπεύει την ανάσταση και την ελευθερία. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο, το οποίο μέσα από την έκφρασή του απελευθερώνει τον εαυτό του και αυτός αυτός. Ο αριθμός αυτός φέρνει επιτυχία και ανταμοιβές.

24. Συμβολίζει την αγάπη αλλά και την προσπάθεια. Αντιπροσωπεύει το αφυπνισμένο άτομο που έχει πιαστεί στην παγίδα των υλικών αγαθών και των γήινων περιορισμών. Απαιτούνται θυσίες από πλευράς του για να μπορέσει να βρει την αρμονία.

25. Συμβολίζει τον αγώνα. Περιγράφει το αφυπνισμένο άτομο που πέφτει στην παγίδα του αισθησιασμού και των παρορμήσεών του. Πρέπει να μάθει να βιώνει την ελευθερία από τις επιθυμίες και να μάχεται για την άνοδό του. Θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να τα κάνει όλα αυτά στο δεύτερο μισό της ζωής του.

26. Συμβολίζει τις θυσίες που πρέπει να γίνουν. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο που εκφράζει τα αισθήματά του μέσω της οικογένειάς του ή μέσα από υλικές απολαύσεις. Ο αριθμός αυτός απαιτεί προσπάθεια προκειμένου να πετύχει.

27. Αντιπροσωπεύει την ευφυΐα, την έμπνευση και την προσφορά στην ανθρωπότητα. Περιγράφει το αφυπνισμένο, πνευματικό άτομο που μπορεί να προσφέρει πολλά στους άλλους. Το εξελιγμένο πνεύμα του οδηγεί στη μεγαλοσύνη και του χαρίζει αναγνώριση.

28. Ο αριθμός 28 εκφράζει το μαχητικό πνεύμα, την αφύπνιση και την επιτυχία.  Περιγράφει το εξελιγμένο άτομο που εκφράζεται και βρίσκει τον εαυτό του μέσα από το υλικό στοιχείο. 


29. Συμβολίζει την έμπνευση και τη μεγαλοσύνη. Πρόκειται για το αφυπνισμένο άτομο που ζει για τους άλλους, σκέπτεται τους άλλους και τους υπηρετεί με τις πράξεις του. Είναι το άτομο που ανακαλύπτει την έμπνευση μέσα από την προσφορά προς την ανθρωπότητα. 

30. Ο αριθμός 30 συμβολίζει την έκφραση και την επικοινωνία, αλλά και τη μετάβαση από τη νεότητα στην ωριμότητα. Περιγράφει το ολοκληρωμένο άτομο που γνωρίζει τα όριά του και είναι αυτόνομο. 


31. Τέλος, ο αριθμός 31 αντιπροσωπεύει τα άτομα που φτάνουν στην εκπλήρωση των στόχων τους μέσα από τον γραπτό λόγο κυρίως και τα οποία διαθέτουν ηγετικές ικανότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου