Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΤΑ ΗΜΕΡΑΣ - ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣΤο Μήνυμα της Ημέρας από τις Νεράιδες  

Ρομαντικός Σύντροφος

Ερμηνεία: Ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο έρχεται σε σένα! Είτε είναι ένας νέος σύντροφος είτε η αναζωογόνηση ενός πάθους σε μια υφιστάμενη σχέση, θα σου φέρουν χαρά τώρα ή στο άμεσο μέλλον.

Με αυτή την κάρτα το βασίλειο των νεράιδων θέλει να ξέρεις ότι ένα νέο ρομαντικό κύμα έρχε­ται προς εσένα.

Η ρομαντική σχέση μπορεί να υλοποιηθεί με διάφορους ευχάριστους τρόπους, όπως να συναντήσεις έναν νέο σύντροφο που κάνει την καρδιά σου να τραγουδά με πάθος και ενθουσιασμό, ή να αναβιώσει μια τρέχουσα σχέση.

Ίσως η νέα σχέση να πάρει την μορφή μιας απόδρασης σ’ ένα τροπικό μέρος, ή μια νύχτα σε ένα όμορφο μακρινό πανδοχείο, ή ένα βράδυ δείπνου και χορού.

Οι νεράιδες λατρεύουν τα ρομαντικά ειδύλλια και γνω­ρίζουν την σπουδαιότητα του πάθους σε μια σχέση.

Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν με ιδέες γεμάτες φαντασία, για να δημιουργήσεις περισσότερο πάθος στη ζωή σου.

Σου υπεν­θυμίζουν ότι το ρομαντικό ειδύλλιο είναι μια κατάσταση του μυαλού και συμπεριλαμβάνει παιγνίδι και δημιουργι­κότητα.

Μερικές φορές όταν είμαστε στρεσαρισμένοι, επιθυμούμε ρομαντικές σχέσεις, αλλά μπορεί να μην γνω­ρίζουμε πώς να ζήσουμε την ρομαντική διάθεση.

 Άσε τις νεράιδες να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να σου φέρουν ρομαντικές ιδέες και την ενέργεια να τις εφαρμόσεις και να τις ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ γίνεται.

Θετική δήλωση: Είμαι ένα ρομαντικό άτομο. Απελευθερώνω κάθε φόβο που μπορεί να έχω σχετικά με το να δίνω και να δέχομαι αγάπη.
Νεράιδες- Doreen Virtue


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου