Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Δρ. Χάμερ & Γερμανική Νέα Ιατρική - ΔΙΑΛΕΞΗ του Harald Baumann 5-7

Είναι μεγάλη χαρά και έκπληξη για το κανάλι αυτό, που είναι σε θέση να διαθέτει σε άψογη ελληνική μετάφραση, ολόκληρη την εκπαιδευτική διάλεξη του κ. Harald Baumann σχετικά με τον Δρ. Χάμερ και την Γερμανική Νέα Ιατρική του.
Αυτή η γνώση είναι ΑΚΡΩΣ επίκαιρη για την ελληνική πραγματικότητα, επειδή αν οι αρρώστιες προκαλούνται πράγματι από έντονα σοκ, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το τί έχει να συμβεί σύντομα στους Έλληνες με τα πανίσχυρα και απανωτά σοκ που έχουν υποστεί λόγω της λεγόμενης "οικονομικής κρίσης".
Ήδη διαφημίζονται παντού οι λεγόμενες "δωρεάν" υγειονομικές εξετάσεις.
Μήπως λοιπόν κάποιοι γνωρίζουν το τί συμβαίνει;

Ο κ. Baumann αναφέρεται στο ιστορικό της αρχικής ανακάλυψης του Δρ. Χάμερ, αναλύει τις βασικές αρχές της ΓΝΙ με τις 5 βιολογικές νομοτέλειές της και εξηγεί μια σειρά ασθενειών (καρκίνος εντέρου, στήθους, ήπατος, παγκρέατος, ψωρίαση, πολλαπλή σκλήρυνση, κ.α.) σύμφωνα με τη νέα γνώση που προσφέρει η "Γερμανική Νέα Ιατρική".

Προς το τέλος της διάλεξης, ο κ. Baumann μοιράζεται με το ακροατήριο το μυστικό της καλής υγείας και λίγο μετά αποκαλύπτει μία σοβαρότατη πληροφορία σχετικά με τους λεγόμενους "παθογόνους ιούς".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ο κ. Baumann στην αρχή της διάλεξης αναφέρει ότι η Γερμανική Νέα Ιατρική ΔΕΝ αποτελεί κάποια μορφή θεραπείας.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με τις θέσεις του Δρ. Χάμερ, ο οποίος έχει προειδοποιήσει για το ανακριβές ή αναληθές υπόβαθρο τέτοιων δηλώσεων από όπου κι αν προέρχονται.
Επίσης, ο Δρ. Χάμερ τονίζει ότι ένα ~5%-10% των ασθενών θα παρουσιάσει επιπλοκές οι οποίες χρειάζονται (κατάλληλη) ιατρική αντιμετώπιση.
Κατά συνέπεια ΔΕΝ αποτρέπει τους ασθενείς από το να επισκέπτονται ιατρό ούτε από τυχόν απαραίτητες φαρμακευτικές αγωγές, αρκεί βεβαίως να μην γίνονται ιατρικά απαράδεκτες ενέργειες (οφελέειν ή μη βλάπτειν).
Κατά τα άλλα είναι μία υπέροχη και διδακτική διάλεξη από έναν πραγματικό και έμπειρο γνώστη της ΓΝΙ.

Η διάλεξη διοργανώθηκε το 2008 από τον AZK (Anti-Zensur-Koaliation), στα ελληνικά "Αντιλογοκρισιακός Συνασπισμός", ο οποίος είναι γνωστός για την υποστήριξή του σε φλέγοντα ζητήματα, το περιεχόμενο των οποίων συχνά πέφτει θύμα λογοκρισίας.

Σχετικά με τον ΑΖΚ:
Ο ΑΖΚ, είναι ένα διεθνές, μη θρησκευτικό και μη κομματικό κίνημα ελεύθερης πληροφόρησης.
Στην ιστοσελίδα του (www.anti-zensur.info) υπάρχει πληθώρα αξιόλογων διαλέξεων, η πλειοψηφία των οποίων όμως είναι στην γερμανική γλώσσα (δίχως μετάφραση).
Όποιος ενδιαφέρεται να υποτιτλίσει εθελοντικά κάποια άλλη διάλεξη, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον ΑΖΚ μέσω της ιστοσελίδας του.



Πηγη YouTube

1 σχόλιο: