Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σαμάνικη προστασία H θεώρηση του κόσμου από σαμάνικη αντίληψη


Tα πάντα αποτελούνται από ενέργεια και ολόκληρη η ζωή διατηρείται σε κίνηση με την ανταλλαγή και μετατροπή ενεργειών. 





Συνεχώς ανταλλάζουμε ενέργειες μεταξύ μας, όχι μόνο όταν βρισκόμαστε κοντά αλλά και όταν είμαστε σε απόσταση και σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. 






Αλλά σε όλες αυτές τις ενεργειακές ανταλλαγές το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα θετικό και ευχάριστο. 




Για παράδειγμα, μερικές  φορές "απορροφούμε" τη συναισθηματική ενέργεια κάποιου άλλου και αισθανόμαστε φοβισμένοι, θυμωμένοι ή λυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία.






Άλλες φορές αισθανόμαστε "αδειασμένοι" μετά από μία συνομιλία χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο.






Σε άλλες περιπτώσεις δεν αντέχουμε την παρουσία συνεργατών μας, πλήθος κόσμου, ή ακόμα και συγκεκριμένες χώρες. 




Συνεπώς αισθανόμαστε αδύναμοι και κάποιες φορές φθάνουμε σε σημείο ακόμα και να αρρωστήσουμε επειδή υποκείμεθα σε μια αρνητική επίδραση χωρίς να έχουμε την ικανότητα να την κατανοήσουμε ή να έχουμε ενσυνείδητη επίγνωσή της.



Κατ' επέκταση,  αδυνατούμε να την ελέγξουμε και αισθανόμαστε απροστάτευτοι. 





Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας
κάνει συνειδητούς απέναντι σε όλες τις ενεργειακές επιρροές και  να σας διδάξει να τις χειρίζεστε και να τις μετασχηματίζετε συνειδητά.


Ιδιαίτερα επίκαιρο για τη σημερινή εποχή των συμπαντικών αλλαγών, που είμαστε συχνά υπό την επιρροή βαριών ενεργειών χαμηλής συχνότητας, οι οποίες ζουν μέσα μας, στους άλλους ανθρώπους, ή  αιωρούνται γύρω μας.



Σύμφωνα με τους Ινδιάνους Q'ero του Περού, τους απευθείας απόγονους των Ίνκα, ζούμε στην "Pachacuti", μια εποχή μεγάλων και  κρίσιμων αλλαγών όπου ο κόσμος αναποδογυρίζει.


Εσωτερικά, ανατρέπονται οι σωματικές, ενεργειακές και ψυχικές ισορροπίες, οπότε  εντείνονται τα ένστικτα επιβίωσης και λειτουργούμε με τον ερπετοειδή εγκέφαλο.



Κατ' επέκταση, αθεράπευτα κομμάτια της σκιάς μας λοιπόν έρχονται ασυνείδητα στην επιφάνεια και προβάλλονται από τον ένα στον άλλο, δημιουργώντας βαριές, συγκρουσιακές ενέργειες.




Το γεγονός αυτό επιτείνει την αναγκαιότητα για  αυξημένη ενεργειακή προστασία.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου