Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα για την αυγή του 2014




Τελευταία νύχτα του 2013, είμαστε όλοι έτοιμοι για την ανατολή της νέας χρονιάς που είναι γεμάτη από υποσχέσεις & νέες ελπίδες. 









Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε την 1/1/2014 στην αυγή της νέας χρονιάς μας υπόσχεται πολλά απρόοπτα, πολλές ανατροπές, αρκετά ξεκαθαρίσματα & το σίγουρο είναι ότι αφήνουμε όλο τον παλιό μας εαυτό πίσω, όλο το παρελθόν & όλες τις εμπειρίες. 






Η νέα σελήνη μας καλεί να κλείσουμε καρμικούς κύκλους & να ολοκληρώσουμε με ευγνωμοσύνη τη συνεργασία μας μαζί τους. 








Με αυτή τη νέα σελήνη θα κινηθούμε στο σκοτάδι της ψυχής μας, εξερευνώντας τα τυφλά σημεία, ψάχνοντας τον ήλιο μας που θα κάνει τη ζωή μας να λάμψει. 




Τα σκοτεινά σημεία της ψυχής μας, η σκιά μας, (σελήνη) έρχεται σε σύνοδο με το λαμπρό ανώτερο εαυτό μας (ήλιο).  

Ο ήλιος φωτίζει όλα τα μονοπάτια μας & μας οδηγεί στο πεπρωμένο μας αρκεί εμείς να καθαρίσουμε μεταφορικά & κυριολεκτικά όλα τα βάρη, τα τραύματα, τους πόνους, τα καρμικά, τη μοίρα μας, τις εμπειρίες μας & να μεταμορφώσουμε τον πόνο σε χαρά, τη δυστυχία σε ευτυχία & το δάκρυ σε γέλιο. 



Σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης βιώστε τη μαγεία που θα αναδυθεί μέσα από τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής σας. 







Απελευθερώστε όλες τις σχέσεις εξάρτησης που έχετε & πείτε καλημέρα στον ελεύθερο εαυτό σας.  




Ο ήλιος στον Αιγόκερο μας καλεί: 
« να θέσουμε στόχους, να βαδίσουμε στη φωτεινή πλευρά της ζωής μας, να βρούμε το σκοπό της ζωής μας & να βαδίσουμε με αποφασιστικότητα προς τα εκεί.»






 

Η σελήνη ορίζει:  
« Ξεφορτώστε όλα τα βάρη, όλα τα φορτία, όλο το κάρμα, πάρτε μια βαθιά ανάσα & κάντε μια βουτιά μέσα στον εαυτό σας, & να φτάσετε σε κάθε σκοτεινό σημείο & λούστε το με φως.» 



Η αέναη επανάληψη των γεγονότων είναι παρελθόν.


 Για όποιον δεν έχει συνειδητοποιήσει τις επικείμενες αλλαγές,  θα προσπαθεί να κατανοήσει τι είναι αυτό που βιώνει, θα προσπαθεί να το συγκρίνει αλλά δεν θα μπορεί γιατί αυτό θα είναι κάτι νέο, κάτι πρωτόγνωρο. 


Μόνο όποιος έχει μάθει να αφήνει το σχοινί & να ρέει με τη ροή χωρίς αντίσταση εμπιστευόμενος ότι η ροή θα τον οδηγήσει εκεί που πρέπει, & μαθαίνοντας από τις εμπειρίες του παρελθόντος , θα δοκιμάσει μια καινούρια ζωή μια ζωή που θα είναι γεμάτη με θαύματα. 





Γιατί τα θαύματα είναι κάτι το φυσιολογικό & συμβαίνει καθημερινά στη ζωή μας αρκεί να έχουμε το χρόνο να το παρατηρήσουμε. 




Το 2014 μας καλεί σε νέα γεγονότα, νέες προοπτικές, νέα ξεκινήματα, νέους στόχους, νέες εμπειρίες, νέο απελευθερωμένο εαυτό, νέα συνείδηση, νέα ζωή.





Με την ευχή όλοι να έχουμε μια νέα ζωή γεμάτη με Αγάπη & Φως. 

Ευλογημένο να είναι το νέο έτος 2014.

30/12/2014

Καίτη Σαμαρτζή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου