Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ 10 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014  
ΣΕ 10 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ


PLAN 2014 


Στην ανατολή της νέας χρονιάς, σας καλούμε σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης, για να καταστρώσουμε τους χάρτες, να πάρουμε τις πυξίδες, να ετοιμάσουμε το πλοίο μας & να τοποθετηθούμε ως κυβερνήτες στη νέα μας ζωή, για ένα ταξίδι στη νέα εποχή που ξεκινάει αυτή τη σημαντική χρονιά.




Μέσα από μια ανασκόπηση & αναδρομή των εμπειριών, των προκλήσεων, των επιτευγμάτων, των διδαγμάτων & των μαθημάτων της προηγούμενης χρονιάς, θα οριοθετήσουμε το σχέδιο δράσης & υλοποίησης των επιθυμιών & των στόχων μας για το 2014.




Με σημάδι & πυξίδα τη σοφία που έχουμε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας, θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας, θα χρωματίσουμε το διαδρομή του νέου μας ταξιδιού στο ελπιδοφόρο, δημιουργικό & παραγωγικό 2014, που θα σηματοδοτήσει την πορεία των επόμενων χρόνων της δημιουργικής,  χαρούμενης, φωτεινής & επιτυχημένης μας ζωής.




Η ζωή μας & η ευτυχία μας είναι στην κυριολεξία στο χέρι μας.





Εμείς είμαστε οι συν-δημιουργοί της ευημερίας μας.



Είναι πολύ σημαντική & κατάλληλη η στιγμή αυτή στην αρχή της καινούριας χρονιάς να καταστρώσουμε & να προσδιορίσουμε που θέλουμε να οδηγηθούμε.


Το 2014 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά.



Το 2014 είναι μια χρονιά εσωτερικής αναζήτησης, πνευματικής ανάπτυξης,  σοφίας, ενδοσκόπησης, επανεξέτασης στόχων & σχέσεων, αλλά & μελέτης πνευματικών, μυστικιστικών ή μεταφυσικών θεμάτων & εσωτερικής καθοδήγησης.

Το 2014 είναι μια χρονιά  με αριθμό 7      ( 2+0+1+4=7)


Συνήθως σε χρονιά 7 περνάμε πολύ χρόνο με τον εαυτό μας, με τον εξαγνισμό του σώματός αλλά & του πνεύματός μας, επανεξετάζουμε την κατεύθυνση της ζωής μας, αλλά &  αναζητούμε έναν σύμβουλο, θεραπευτή ή πνευματικό που θα μας βοηθήσει στην προσωπική μας αναζήτηση.


Μια χρονιά που όλοι μας πρέπει να κάνουμε την προσωπική εργασία με τον εαυτό μας, να ξεκαθαρίσουμε κάθε παλαιό φορτίο που φέρνουμε μαζί μας, με την προοπτική της εξέλιξης μας σε ένα φωτεινό λαμπερό εξαγνισμένο & ενδυναμωμένο νέο εαυτό.




Αυτή είναι η χρονιά της προσωπικής μεταβατικής περιόδου, η εποχή της αλλαγής στην νοοτροπία, στην κατεύθυνση, στην εργασία, στις σχέσεις & σε κάθε τομέα της ζωής μας.



Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε ότι οι αλλαγές αυτές θα μας οδηγήσουν στο επόμενο βήμα.




Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε επίγνωση στο τρόπο που βιώνουμε τις εμπειρίες μας, στο πως θα αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας & πως θα ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας.

Ο σκοπός της εργασίας και του προγραμματισμού είναι να σχεδιάσουμε τις ενέργειές μας για το 2014, έτσι ώστε να βιώσουμε αυτή τη σημαντική χρονιά 7, που φέρνει μαζί της την ευκαιρία για προσωπική & πνευματική ανάπτυξη, αλλά & εξερεύνηση του αληθινού εαυτού. 

Προσανατολισμός στον εσωτερικό εαυτό.



Το κοσμικό ενεργειακό πρότυπο του 7 είναι εσωτερική σοφία,  η διανόηση, η απομόνωση, η διαίσθηση, εστίαση προς τα μέσα, τελειοποίηση, απομάκρυνση από τον υλικό κόσμου & στροφή προς την πνευματική κατανόηση, το φιλοσοφικό στοχασμό ή την αναλυτική σκέψη.  



Η δόνηση του 7 είναι σιωπηλή, συλλογιστική, διαλογιστική, στοχαστική & ήρεμη.


Στη χρονιά αυτή του 7 θα ανοίξει η πόρτα προς την ανώτερη γνώση, την σοφία, την ενόραση, αλλά & την κατανόηση του μυστηρίου της ζωής.





Θα επεξεργαστούμε και θα εκτιμήσουμε τι συνέβη την προηγούμενη χρονιά.


Θα συνειδητοποιήσουμε τα μαθήματα που λάβαμε από τις εμπειρίες μας.


Θα δημιουργήσουμε μια θετική εστίαση για παραγωγή αποτελεσμάτων.

Θα προσδιορίσουμε τους στόχους μας για το νέο χρόνο.



Θα ετοιμάσουμε ένα σύστημα προγραμματισμού που θα μας εξασφαλίσει την επιτυχία.

Θα μάθουμε τι είναι απαραίτητο να γίνει για την αλλαγή στη συνειδητότητα μας.


Θα ζήσουμε την καλύτερη χρονιά μας.




Για όποιον ενδιαφέρετε να συμμετέχει  & να ετοιμάσει τον προσωπικό προγραμματισμό του νέου έτους, να έρθει σε επαφή μαζί μου για να τον καθοδηγήσω για το τι χρειάζεται να κάνει. 


Συντονισμός Καθοδήγηση  Καίτη Σαμαρτζή 
Life Coach
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
Spiritual Teacher
e mail: kaitysam@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου