Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

1η Έκθεση Εμπειρία εναλλακτικού τρόπου ζωής ALTERSCOPE- Η Αμάλθεια πετάει για Θεσσαλονίκη!!!
Η  
  πετάει  για  Θεσσαλονίκη και 
σας προσκαλεί στην 
1η Έκθεση - Εμπειρία εναλλακτικού τρόπου ζωής που διοργανώνει  το ALTERSCOPE

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 & 

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ


Στο χώρο της Δ.Ε.Θ. 

στη Θεσσαλονίκη.

Το Alterscope διοργανώνει τη μεγαλύτερη 

έκθεση στην Ελλάδα στις εναλλακτικές

θεραπείες και την προσωπική ανάπτυξη για 

μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Το Alterscope είναι ένας άλλος τρόπος να 

δούμε την ζωή. 


Μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο 

δημιουργική. 

Το Alterscope είναι μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου διαβίωσης που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει την σχέση του με τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη έκθεση αυτού του είδους που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματικότητα, την οικολογία, την φυσική διατροφή και την υγιεινή και ισορροπημένη ζωή.


Σας προσκαλούμε σ’ ένα φεστιβάλ ζωής, που ευελπιστούμε να γίνει ετήσιος θεσμός, με την ίδια αποδοχή που έχει και σε άλλες χώρες, ένα φεστιβάλ στο οποίο περισσότεροι από 200 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πιο εναλλακτικό που έχετε ζήσει ποτέ! Άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν σε χιλιάδες υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ζωή σας.

Μάθετε την τέχνη του διαλογισμού και της γιόγκα ή πώς να αποβάλλεται το άγχος από την ζωή σας και βελτιώστε την υγεία σας με τον βελονισμό, τις ενεργειακές θεραπείες, την ρεφλεξολογία, την φυσική ιατρική, την σωστή διατροφή ή απλώς απολαύστε ένα θεραπευτικό και χαλαρωτικό μασάζ.Ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι, της ενεργειακής μουσικής. 

Εξερευνήστε την αστρολογία, την αριθμολογία, την τέχνη των ταρώ ή τις προηγούμενες ζωές σας και πολλά πολλά άλλα.

Ακόμα, επιλέξτε από τις δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια που θα παρουσιάσουν ειδικοί, κάντε δωρεάν ενεργειακό καθαρισμό και απολαύστε τις υπέροχες εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.

Βάλτε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!


Περισσότερες πληροφορίες: www.alterscope.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου