Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ζώντας σε έναν κόσμο χωρίς μυστικά- Steve Rother

Προσδοκώντας μια τρισδιάστατη πραγματικότητα στην πέμπτη διάσταση

Από τον Steve Rother & το γκρουπ 


Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μερικά από τα πράγματα που έρχονται για όλους όσους προχώρησαν ηθελημένα σ’ αυτό το μέλλον. 



Περιμένατε τις μεγαλύτερες δυνατότητες και βιώσατε όλες τις απαραίτητες προκλήσεις ώστε να καθαρίσει η ενέργεια για να κάνετε αυτό το βήμα. Τώρα κοιτάζετε τριγύρω προσπαθώντας να δείτε την αντανάκλασή σας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.

 Ο κόσμος άλλαξε. Αλλάξατε όμως κι εσείς όπως ανακαλύπτετε τώρα. Μόλις τώρα αρχίσατε να αγκυρώνετε την ενέργειά σας. Δεν έχει σημασία ποια είναι τα χαρίσματά σας και δεν νιώθετε πάθος για τα πράγματα που νιώθατε παλιά. Δεν σας επιστρέφουν την ενέργεια την οποία τους στέλνατε, επειδή ο κόσμος άλλαξε… κυριολεκτικά. 

Ο απλούστερος τρόπος για να το κατανοήσετε αυτό είναι να αναγνωρίσετε πως έχετε μετακινηθεί πλήρως στην πέμπτη διάσταση. 



Όμως, ακόμα προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τις περιορισμένες τρεις διαστάσεις στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης. 

Ξυπνάτε το πρωί βλέποντας τα πάντα να είναι όπως τα αφήσατε το προηγούμενο βράδυ, ψάχνοντας για το πάθος σας και την θέση σας στο Σύμπαν. 

Δεν τα βλέπετε όμως. Αυτό που συμβαίνει δημιουργεί πανικό στον πλανήτη Γη. Πρόκειται για έναν σιωπηλό πανικό ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνει όμως τους πάντες να αμφισβητούν τον εαυτό τους.

Αυτό είναι όπως πρέπει να είναι γιατί ανακαλύπτετε σιωπηλά πως ο κόσμος άλλαξε. Μετακινήθηκε δραστικά κι εσείς αρχίζετε να βλέπετε μια νέα οπτική του εαυτού σας. Όμως, όπως και στην τρίτη διάσταση, έχετε περιορισμένη ορατότητα.

Σκεφτείτε τις απλές διαστάσεις του ύψους, του πλάτους και του βάθους που στην ουσία αποτελούν την τρισδιάστατη πραγματικότητα. 

Ξαφνικά έχετε τις επιπλέον διαστάσεις του χρόνου και του χώρου, οι οποίες σας επιτρέπουν ίσως για πρώτη φορά να έχετε μια επισκόπηση των πάντων. 


Αυτό συμβαίνει όταν πλάσματα κινούνται μεταξύ διαστάσεων, πρέπει όμως να καταλάβετε πως αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια στο Σύμπαν. Δεν είναι ο κανόνας. 

Ο κανόνας λέει να εξαλειφθεί το 99% των μορφών ζωής και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Έχετε ξυπνήσει από το όνειρο. 

Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι από εσάς κοιτάζετε τριγύρω και συνειδητοποιείτε πως κάτι είναι διαφορετικό. Μερικοί από εσάς μπορεί να βιώνετε αυτόν τον υπέροχο ανθρώπινο πανικό που λατρεύουμε να βλέπουμε, επειδή συχνά αυτή η ενέργεια σας φέρνει προς στιγμή στην Εστία. 

Αρχίζετε να ψάχνετε απαντήσεις, κάτι που πάντα βρίσκαμε περίεργο και μας αρέσει. Αρχίζετε λοιπόν να γειώνεστε με νέο τρόπο στον νέο αυτό κόσμο. 

Παλιά, η περισσότερη γείωση γινόταν με το φυσικό σας σώμα επειδή αυτό είναι το κομμάτι της Γης που είναι το χώμα στο οποίο εμφυσήσατε ζωή με το πνεύμα σας.



The World has Changed - June 2013 (Greek Subs)


Ζώντας σε μια Εποχή ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Ο κόσμος άλλαξε κι εσείς εγκλιματίζεστε τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Όλες σας οι ομάδες, είτε είναι φίλοι, μια επιχείρηση, θρησκεία ή κυβέρνηση, πρέπει να κάνουν αυτές τις αλλαγές. 

Ο τρόπος με τον οποίο οι ομάδες θα αγκυρωθούν στον νέο κόσμο, θα καθορίσει το τι θα γίνει στο μέλλον, γιατί πολλοί δεν θα καταφέρουν να αγκυρωθούν πλήρως. Αν υπάρξουν προβλήματα ακεραιότητας με τις εσωτερικές δονήσεις, θα έρθουν στην επιφάνεια πολύ γρήγορα. 

Προκλήσεις που παλιότερα θα έπαιρνε χρόνια για να εξελιχθούν σε μια ομάδα, τώρα θα αναδυθούν πολύ γρήγορα. Θα φαίνεται σαν να υπάρχει πολύ λίγος χρόνος προσαρμογής. 

Ναι, μερικές ομάδες θα διαλυθούν, δεν θα κάνουν την μετάβαση ενώ άλλες θα την κάνουν. Όλοι σας θα μάθετε τα μυστικά για να βλέπετε τους εαυτούς σας με έναν νέο τρόπο, γιατί αυτό περνάτε τώρα και αυτό μαθαίνετε να κάνετε. 

Το να μάθετε να ζείτε στη νέα εποχή Χωρίς Μυστικά, θα είναι δύσκολο για πολλούς.

Γιατί όμως άλλαξε τόσο δραστικά; 

Ποια είναι τα στοιχεία που δεν τα νιώθουμε ίδια; 

Υπήρχε ενέργεια στην Γη στην οποία είχατε αγκυρώσει τις καρδιές σας κι αυτό το κομμάτι απελευθερώθηκε. 

Τα καταφέρατε! Έγινε από εσάς για εσάς. 

Έγινε με την άδειά σας και από δική σας παράκληση. Όλα τα πράγματα στα οποία παραδώσατε την δύναμή σας θα σταματήσουν να αντανακλούν την δύναμή σας όπως παλιά. 

Κάποια μπορεί να είναι συστήματα πεποίθησης ή σχέσεις, ή ακόμα μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε το εαυτό σας να εκφράζεται στον κόσμο μέσω μιας δουλειάς ή οτιδήποτε άλλο. 

Αυτά τα πάθη πρέπει να επαν-αξιολογηθούν. 


Έχετε παραδώσει την δύναμή σας σε τόσα πολλά πράγματα. 

Είσαστε δημιουργοί, αλλά δεν μπορείτε να το δείτε γιατί αποτελεί μέρος του πέπλου. 

Αυτή τη ενέργεια της δημιουργίας μεγάλωσε μέσα σας, αλλά δεν έχετε καταφέρει ακόμα να την αγκυρώσετε. 

Όλα μοιάζουν ίδια. Αντιλαμβάνεστε πως έχουν περάσει μόνο πέντε μήνες από την μετάβαση που κάνατε. Επειδή ακόμα εγκλιματίζεστε με τα κομμάτια που πέφτουν γύρω σας, θα είναι δύσκολο να βρείτε την θέση σας αυτό το διάστημα.

 Γι’ αυτό και σας ζητάμε να συνδεθείτε μεταξύ σας για υποστήριξη. Θα δουλεύουμε κι εμείς με αυτό για αρκετό διάστημα.

Υπήρξαν ενεργειακά πεδία στην Γη που ενεργοποιήθηκαν ανά τους αιώνες, πολλά από τα οποία είχαν αρχικά δημιουργηθεί από τις πυραμίδες. Οι πυραμίδες είναι γεννήτριες, όχι όμως “ενεργές” σαν να δημιουργούν ηλεκτρισμό, αλλά με τρόπους που θεωρούμε πρωτόγονους. 

Η ενέργεια είναι γύρω σας κάθε στιγμή και απλά πρέπει να μετατραπεί σε άλλη μορφή. Αυτό έκαναν οι πυραμίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ενεργειακό πλέγμα που θα τροφοδοτούσε την Γη και τους ανθρώπους με ζωτική ενέργεια. 




Δημιουργήθηκε μια ενεργή και ακμάζουσα ενέργεια που τροφοδοτούσε τα πάντα. 

Επιπλέον, αυτό το πλέγμα προστάτευε τη Γη από κομήτες και αστεροειδείς για πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε, επιτρέποντας στην ζωή να εξελιχθεί στη σημερινή της μορφή. 

Πολλά μέρη στα οποία υπάρχουν πυραμίδες σας φαίνονται έρημα. 

Όμως όταν οι γεννήτριες δούλευαν, έφερναν ζωτική ενέργεια από την Γη και την διένειμαν σε ένα υπέροχο δίκτυο που επέτρεπε σε όλους στην Γη να το αξιοποιήσουν. 

Ναι, η ενέργεια ήταν πιο δυνατή κοντά στην βάση της, κάτι που έκανε την περιοχή καλή για να καλλιεργηθεί τροφή. Αν και οι περισσότεροι ένιωθαν αναζωογονημένοι και πολλοί έρχονταν γι’ αυτό, λίγοι ζούσαν στα περίχωρα επειδή η ενέργεια ήταν πολύ υψηλή για να ζουν εκεί μόνιμα. 



Η ενέργεια αυτή ήταν τόσο όμορφη που έδωσε στην ίδια την Γαία την ουσία της. 

Αν και αυτή η δύναμη έχει υποχωρήσει λίγο, το δίκτυο υπάρχει ακόμα και αυτό είναι το ωραίο. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε στο να ενώσουμε τις καρδιές μας μέσω αυτού του δικτύου που προστάτευε τη Γη. 

Η ενέργεια άλλαξε. Το δίκτυο στην Γη είχε κλείσει αρκετό καιρό πριν και είχε αφήσει ένα αδύναμο αλλά αποδοτικό πλέγμα ασφαλείας μέχρι πρότινος. 

Σήμερα, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος του να μην χρειάζεται το πλέγμα ασφαλείας κι έτσι δεν επανασυνδέθηκε όταν πέρασε από την πύλη. 

Με το πλέγμα ασφαλείας εκτός, είναι δυνατόν να επανασπείρουμε την Γη.

Η Δεξαμενή Ενέργειας της Λεμουρίας

Σύντομα θα σας δείξουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αποσυνδεδεμένο πλέγμα για την ενέργεια της καρδιάς σας. 

Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλά στοιχεία του που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. 

Θα μοιραστούμε μαζί σας μια παλιά ιστορία, αγαπημένοι μας. 

Ήταν γνωστή ως η Δεξαμενή Ενέργειας της Λεμουρίας. 

Είναι μια πολύ απλή έννοια και όλοι μπορείτε να την χρησιμοποιείτε καθημερινά. 

Ήταν ένα πολύ ιερό μέρος και αν και δεν υπάρχει στην δική σας διάσταση, αποθηκεύει ενέργεια. 

Οι περισσότεροι σκέφτεστε τις μπαταρίες και τους πυκνωτές που αποθηκεύουν ηλεκτρισμό. Η ενέργεια είναι παρόμοια αλλά πολύ μεγάλη και χρησιμοποιείται από πολλά πλάσματα σε ολόκληρο το Σύμπαν. 

Η μοναδική φορά που χρησιμοποιήθηκε στην Γη ήταν τον καιρό της Λεμουρίας, όπου ήξεραν πώς να την αγκυρώνουν και να την χρησιμοποιούν συνειδητά. 

Σήμερα η ανθρωπότητα κινείται προς την εποχή που δεν θα υπάρχουν μυστικά, κάτι που αποτελεί ένα αυτο-διορθωνόμενο σύστημα το οποίο θα οδηγήσει στην εποχή της Ενδυνάμωσης.

Είναι ένα μέρος όπου όλοι σας μπορείτε να ισορροπήσετε την ενέργειά σας όταν την επισκέπτεστε στους διαλογισμούς σας. Θα δείτε κι άλλους χώρους και αναπαραστάσεις παρόμοιων χώρων στον φυσικό σας κόσμο. Με άλλα λόγια, είναι ένα μέρος στο οποίο νιώθετε άνετα. 

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται – μπορεί να είναι ένας ιερός χώρος, μια μικρή γωνιά, ακόμα και το μπάνιο – φτάνει να σας αναζωογονεί. Βρείτε αυτούς τους χώρους και χρησιμοποιήστε τους. Να το κλειδί: όλοι οι άνθρωποι έχουν μεταβολές στην ενέργειά τους που είναι δύσκολο να τις ελέγξουν. 

Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να δείτε πως δεν μπορείτε να γειώσετε κάποια ενέργεια επειδή πρέπει να περάσει από μέσα σας προς κάτι άλλο. Αυτό μπορείτε να κάνετε τις στιγμές που είσαστε γεμάτοι ενέργεια και λάμπετε σαν να βγαίνουν σπίθες από τα μάτια σας. 

Καθίστε μια στιγμή και σκεφτείτε αυτό το ιερό μέρος και αρχίστε να στέλνετε την επιπλέον ενέργεια στην Δεξαμενή Ενέργειας της Λεμουρίας, η οποία μένει εκεί για εσάς και για όποιον στέλνει ενέργεια εκεί. Φυσικά υπάρχουν και οι ανθρώπινες στιγμές που γνωρίζετε. 

Οι στιγμές που νιώθετε χωρίς ενέργεια, ή απλά έχετε μια άσχημη μέρα. Ναι, σας παρακολουθούμε. 

Να έχετε όσες άσχημες μέρες θέλετε αγαπημένοι μας, είναι μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία από την δική μας οπτική. 

Δεν την κρίνουμε ως καλή ή κακή, είναι απλά μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως αυτές τις στιγμές που νιώθετε άβολα στο φυσικό σας σώμα λόγω έλλειψης ενέργειας, μπορείτε να πάρετε από την Δεξαμενή. 

Επιστρέψτε στο ιερό σας μέρος αν χρειάζεται, ή απλά οραματιστείτε το και τραβήξτε ενέργεια από την Δεξαμενή. 

Μοιάζει με το ηλεκτρικό ρεύμα που αποθηκεύεται προσωρινά σε μπαταρίες. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με φυσικές ενέργειες σε πολλά επίπεδα. 

Στους επόμενους μήνες θα φτιάχνουμε όλοι μας ένα ενεργειακό δίκτυο όπου θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υποδομή που υπάρχει ήδη.

Αγαπημένοι μας, για πολύ καιρό αυτό το ενεργειακό δίκτυο προστάτευε την Γη σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είχατε τόσο μεγάλη εξέλιξη. 

Υπάρχουν πολλοί μετεωρίτες και κομήτες που θα μπορούσαν να επανεκκινήσουν την Γη. 

Μερικές φορές κατέστρεψαν τις περισσότερες μορφές ζωής στην Γη έτσι ώστε να επανεκκινήσει. 

Ήρθε και ο καιρός που μπορούσατε να προστατευθείτε και τότε ήρθαν οι πυραμίδες. Αρχικά ήταν ένα ενεργειακό δίκτυο το οποίο δεν ήρθε όλο μαζί, αλλά δημιουργήθηκε σε μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Αν και οι αρχικές οδηγίες χάθηκαν, οι πυραμίδες που χτίστηκαν αργότερα έμοιαζαν πάρα πολύ και μερικές μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με το αρχικό πλέγμα. 

Έτσι, για χιλιάδες χρόνια, μετά τις αρχικές πυραμίδες, υπήρχε ένα δίκτυο που σας προστάτευε κι επέτρεπε στην Γη και στην ζωή επάνω της να εξελιχθούν με διάφορους τρόπους. Μετά ήρθε ο καιρός που τα πλάσματα που σας βοήθησαν να φτιάξετε το δίκτυο, έφυγαν. 

Παρακαλούμε να κατανοήσετε πως το έκαναν αυτό με την μεγαλύτερη αγάπη. Φυσικά, αυτή η τεχνολογία είναι πολύ πιο μπροστά απ’ ό,τι έχετε στην Γη. Μας αρέσει που εσείς οι άνθρωποι νομίζετε ότι είσαστε στην κορυφή της εξελικτικής σπείρας. 

Είναι μια υπέροχη ψευδαίσθηση που πάντα έχουν οι άνθρωποι και μας αρέσει γιατί είναι τέλεια για εσάς. Σας ταιριάζει.

Μέσα από την Πύλη

Προφανώς, υπάρχουν όντα παντού στο Σύμπαν. Και υπάρχουν όντα στην Γη για τα οποία δεν ξέρετε τίποτα και άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. 

Υπάρχουν μικρόβια που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα που θα έρθουν στην Γη με διάφορους τρόπους.

Το πιο σημαντικό πράγμα είσαστε εσείς γιατί είσαστε αυτοί που μεταφέρετε το Πνεύμα από την Εστία. 

Αν και μπορείτε να δείτε το πρόσωπο ενός σκύλου, μιας γάτα ή οποιουδήποτε άλλου ζώου και μπορείτε να δείτε ένα πνεύμα επειδή εκείνη η συνείδηση εκπροσωπείται σε όλα τα είδη ζωής – ακόμα και στις κατσαρίδες που έρπουν στο έδαφος. 

Δεν σας άρεσε αυτό, έτσι δεν είναι; Σας βάλαμε στο ίδιο επίπεδο με τις κατσαρίδες και δεν σας αρέσει. Θα μάθουμε κι εμείς. Αλλά η ιδέα είναι η εξής: εξέλιξη. Τα καταφέρατε! 

Δεν έπρεπε να πεθάνετε αυτή τη φορά και δεν ανήκετε απλά στο 1% που έμεινε, γιατί τα καταφέρατε και προχωρήσατε σε κάτι συνειδητά. 

Μην περιμένετε να είναι ίδιο με τους προηγούμενους εξελικτικούς σας κύκλους. 

Φυσικά θα είναι πιο άμεσο. 


Μπήκατε σε μια νέα διάσταση με τα μάτια σας ανοιχτά. 

Δεν μπορείτε ακόμα να καταλάβετε τι βλέπετε, αλλά πλησιάζετε. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό γιατί ο ανθρώπινος νους είναι σαν παγίδα. 

Του αρέσει να πιάνει πράγματα και να τα τοποθετεί σε κουτάκια με ονόματα και ημερομηνίες και μετά να τα τοποθετεί σε ένα χρονοδιάγραμμα και να τα αποθηκεύει στο υπέροχο μυαλό σας. 

Σας ζητάμε να έχετε υπομονή επειδή πολλά απ’ αυτά που αρχίζετε να καταλαβαίνετε βρίσκονται σε έναν εξελικτικό κύκλο.

 Σε λίγες μέρες πιθανόν να τα βλέπετε λίγο πιο διαφορετικά απ’ ό,τι κάνετε τώρα. Είναι ο καιρός της αλλαγής που όλοι φοβόσασταν, αλλά ανυπομονούσατε κιόλας. Τα καταφέρατε, αλλά τι θα κάνετε τώρα; Αυτό είναι το ερώτημα. 

Πώς θα αγκυρώσετε το Πνεύμα σας στο εδώ και τώρα;

Όλοι σας θα βρείτε κάποιον τρόπο να το κάνετε. 

Θα σας δοθεί καθοδήγηση και θα ανακαλύψετε πως η καρδιά σας κουβαλούσε ένα πάθος σε όλη σας την ζωή προς κάποια κατεύθυνση, αλλά προς εμάς και όχι προς εσάς. 

Αυτός είναι ο καθοδηγούμενος σκοπός σας στην Γη και που έχετε συμφωνήσει να βιώσετε. 

Κάποιοι θα κυνηγήσουν το πάθος τους θα πουν “Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. 


Πρέπει να δουλέψω και λίγο και όχι μόνο να διασκεδάζω”.

 Και σας λέμε πως χρειάστηκε τόση πολλή ενέργεια για να βρείτε το πάθος σας και τώρα θέλετε να κάνετε κάτι άλλο. 

Αγκαλιάστε το, αγαπημένοι μας. 

Δεν χρειάζεται πια να κρατάτε την ενέργεια της δουλειάς σας μακριά από το πάθος σας. 

Είσαστε μεγαλειώδη πλάσματα που ζουν στην πέμπτη διάσταση. 

Μπορείτε να τα έχετε όλα τώρα. 

Ναι, γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς βιώνετε προκλήσεις. Έχετε θέσει τους στόχους σας και προχωράτε προς αυτούς.

 Και ξαφνικά τα πάντα αλλάζουν και οι στόχοι σας είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από την δυναμική σας. 

Η δύναμη δεν ήταν ποτέ στον στόχο, αλλά στο βήμα που κάνετε προς αυτόν. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε την κατεύθυνση, οποιαδήποτε στιγμή. 

Είσαστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και αυτό δεν θα σας στερηθεί ποτέ, αγαπημένοι μας. 

Μπορείτε να επιλέξετε να μην παίξετε το παιχνίδι, από εσάς εξαρτάται. Αν όμως κάνετε το βήμα, θα σας πάρουμε στα σοβαρά και θα σας στείλουμε ούριο άνεμο ώστε να κατορθώσετε αυτό για το οποίο ήρθατε. 




Τώρα είναι η ώρα: ο κόσμος άλλαξε και αφυπνιστήκατε από το όνειρο.

Θα κάνω για λίγο στην άκρη για να φέρω τον τρελό αδερφό μου.

 Δεν με αφήνει να τελειώσω χωρίς να έρθει, σας τον παρουσιάζω λοιπόν.
Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.


Εδώ είσαστε. 


Είμαι ο Έλρα και με γνωρίζετε. 

Έπρεπε να έρθω και να σας δώσω ένα από τα χαμόγελά μου. Ορίστε. 

Δεν ήταν καλό; Αυτό είναι καλό. Οι περισσότεροι χαμογελάσατε επίσης κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κατέκτησα την καρδιά σας, το ξέρετε; 

Όταν χαμογελάτε πλατιά, η καρδιά σας φωτίζεται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο στο μήνυμα που λάβατε, εκτός από κάτι σημαντικό. 

Όποτε νιώθετε χαμένοι και δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε, απλά να χαμογελάτε στην διαδρομή σας προς την Εστία. 

Η καρδιά σας ξέρει τον δρόμο και θα σας προστατεύει πάντα. 

Παίζετε ένα υπέροχο παιχνίδι. 

Είναι σαν να σας αφήσαμε ελεύθερους στην αυλή και δεν μπορείτε να χτυπήσετε – τα πάντα είναι τακτοποιημένα για εσάς, μόνο για να πάτε να παίξετε. 

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα προτιμούσαμε να μην κάνετε. 

Ξέρουμε όμως πως είσαστε άνθρωποι και πως θα τα κάνετε όλα όπως και να ‘χει, άρα προχωρήστε. 

Το μόνο που θα σας ζητήσουμε είναι να μην κρίνετε τον εαυτό σας, γιατί θα ήταν σαν να χαστουκίζατε τον Θεό. Σκεφτείτε το σοβαρά. 

Σας δίνονται όλα αυτά τα μηνύματα και την ώρα που λέτε “Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, δεν είμαι αρκετά καλός”, όλη η ενέργεια που χρειάστηκε για να λάβετε αυτό το υπέροχο μήνυμα χάθηκε και χρειάζεται χρόνος μέχρι να μαζευτεί ξανά. 

Θέλετε να μιλήσετε για τις σκοτεινές ενέργειες και την αρνητικότητα στον πλανήτη Γη; Επιλέξτε να μην το κάνετε γιατί είναι τόσο επιζήμιο όσο και η αυτο-αμφισβήτηση. 

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε λίγη πνευματική εμπιστοσύνη, ώστε να μπορείτε να προχωράτε και να τολμάτε να κάνετε λάθη. 

Δεν χρειάζεται να είσαστε τέλειοι, γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη! Μπορείτε να είσαστε τέλειοι όταν επιστρέψετε στην Εστία, μην ανησυχείτε λοιπόν. Βγείτε και κάνετε πολλά όμορφα λάθη τώρα και μετά θα σας προλάβουμε αργότερα και θα τα μοιραστούμε, εντάξει;

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων το μοιραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. 

Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό γιατί κοιτάτε τον Θεό στα μάτια. 

Να θυμόσαστε ότι παίζετε ένα νέο παιχνίδι. 

Μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε. 

Να παίζετε όμορφα μαζί. 

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.
Από το γκρουπ
http://www.lightworker.gr/?p=15549#sthash.jCmfG0Db.dpuf
μετάφραση: Νίκος Πνευματικός
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: LightWorker.com – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο LightWorker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου