Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΕΡ ΚΑ ΜΠΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΨΗΣ


Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
μέσω της Ronna Herman
μετάφραση αγγελόπολις

Αγαπημένοι Διδάσκαλοι, θυμάστε πώς χρησιμοποιήσατε το Χρυσό Φως της Δημιουργίας και τον Ιερό σας Νου για να υλοποιήσετε ένα πλήθος θαυμάσιων πραγμάτων, όταν για πρώτη φορά ενσωματώσατε το Πνεύμα σας σε σωματική μορφή ; 

Πήρατε μεγάλη χαρά από τον φυσικό κόσμο εντούτοις, μετά από πολλές δοκιμασίες και πολλή πίεση από τους ανθρώπους γύρω από σας, αρχίσατε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. 

Αγαπητές καρδιές, για μια φορά ακόμα έφτασε ο καιρός , να αγγίξετε και να ανακτήσετε αυτά τα θαυμάσια δώρα . Ακούστε τον ψίθυρο του Ανώτερου εαυτού σας, και εστιάστε σε αυτό που είναι αρμονικό, ευεργετικό για όλους και εμπεριέχει την αγάπη. Σηκωθείτε πάνω από οποιεσδήποτε συγκρούσεις ή παραμορφώσεις που συναντάτε στον δρόμο σας, και θεωρείστε τις ως ευκαιρίες για να αυξήσετε την Ψυχική σας δύναμη και την Σοφία. 


Καθώς η αναταραχή και το χάος αυξάνονται, πρέπει να μείνετε κεντραρισμένοι μέσα στην Ιερή σας Καρδιά, και πρέπει να μείνετε πειθαρχημένοι και εστιασμένοι στο όραμά σας για το μέλλον, μέσω της σοφίας του Ιερού σας Νου . Αυτός είναι ο τρόπος ενός Διδασκάλου του Εαυτού.


Όλοι σας είχατε χιλιάδες ενσαρκώσεις, τόσο σε αυτό αλλά και σε άλλα συστήματα και πραγματικότητες, σε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών και αιθερικών μορφών. Πολλές απλές ενσαρκώσεις και πολλές μεγάλες εμπειρίες όπου χρησιμοποιήσατε τα ταλέντα σας και τα δώρα σας στη μέγιστη δυνατότητά τους. 

Αυτή είναι μια εξισορροπητική ενσάρκωση για όλους εσάς, με την οποία επιδιώκετε να συγκεντρώσετε μαζί όλες τις πλευρές της Ύπαρξής σας. Οραματιστείτε τους εαυτούς σας γεμάτους με εκατομμύρια λαμπερών αδαμάντινων κρυστάλλινων μορίων του Δημιουργού Φωτός που φιλτράρονται μέσα στο φυσικό σας σώμα μέσω του αιθερικού αντιγράφου του σώματός σας που κατοικεί στην προσωπική σας πυραμίδα στην πέμπτη διάσταση. 

Γίνετε παρατηρητής της διαδικασίας καθώς αργά αλλά σίγουρα όλες οι ατέλειες που έχετε δημιουργήσει, και μέσα στο σώμα σας αλλά και μέσα στον προσωπικό σας κόσμο, μετατρέπονται βαθμιαία σε υψηλότερες αρμονικές συχνότητες ομορφιάς και ειρήνης, απαλλαγμένες από την πίεση και τον περιορισμό. 

Αγαπημένοι καθώς προκύπτουν οι αμφιβολίες, να θυμάστε ότι έχετε αποκτήσει πολλή γνώση από τις αποτυχίες του παρελθόντος, και με τη σοφία που έχετε κερδίσει, έχετε τώρα τη δυνατότητα να βοηθήσετε εκείνους που στο μονοπάτι της ανάληψης βρίσκονται πίσω από σας. Εμπιστευθείτε την εσωτερική σας καθοδήγησή και δεν θα παραπλανηθείτε. 

Προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τη μεγαλοπρέπειά σας και να έχετε υπ’όψιν σας ότι αυτό που σας ζητάμε το έχετε ολοκληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Καθώς η ακτινοβολία σας επεκτείνεται και γίνεται ισχυρότερη και ευρύτερη, εσείς μαζί με όλους τους άλλους Εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο, θα γίνετε μια ενοποιημένη δύναμη που δεν θα αμφισβητηθεί, μια δύναμη για το μετασχηματισμό και την αλλαγή προς ένα ανώτερο επίπεδο.

Να είστε τολμηροί στο όραμά σας. Δείτε αυτό που είναι το σωστό και το δίκαιο στον κόσμο σας, και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύετε την Αγάπη/ Φως που κατοικούν μέσα σε κάθε άνθρωπο με τον οποίο συναντιέστε. 


Μην εστιάζετε στις σκιές ή στο χάος που υπάρχουν γύρω από σας, γιατί οπουδήποτε στρέφετε την προσοχή σας αυτό είναι και το σημείο που μεγεθύνετε. Εσείς ο Σπόρος που ήρθε από τα Αστέρια, που σημαίνει ότι έχετε ταξιδέψει μέσα από όλο αυτό το σύμπαν ως συνειδητός Σπινθήρας του Νου του Θεού, έχετε βοηθήσει να δημιουργηθούν πολλοί μοναδικοί κόσμοι. Έχετε περάσει επίσης ολόκληρους αιώνες βιώνοντας αυτό που βοηθήσατε να δημιουργηθεί, και αυτό αποτελεί έναν αμετάβλητο νόμο του σύμπαντος.

Είναι απέραντης σπουδαιότητας το ότι έχετε τουλάχιστον μια βασική κατανόηση του θαυμάσιου και σύνθετου Θείου Σχεδίου που ξετυλίγεται βήμα- βήμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία της ανάληψης της ανθρωπότητας και της γης θα ολοκληρωθεί όπως ορίζεται.

Εσείς που αποτελείτε την εμπροσθοφυλακή, έχετε σημαντικούς ρόλους να παίξετε και σας αποκαλύπτουμε τόσο μεγάλο μέρος του Σχεδίου, όσο μπορείτε να καταλάβετε και να εφαρμόσετε. Θα σας περιγράψουμε τώρα και θα σας μεταδώσουμε μια άλλη σημαντική πλευρά της διαδικασίας της ανάληψης. 

Ακριβώς όπως καθοδηγηθήκατε και προστατευτήκατε αποτελεσματικά κατά τη διαδικασία της καθόδου σας, έτσι συμβαίνει και τώρα με τη διαδικασία της ανάληψης που τώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

 MER-KA-BA 

 Μερ Κα Μπα είναι αιγυπτιακές λέξεις που σημαίνουν: MEΡ (ΦΩΣ), ΚΑ (ΠΝΕΥΜΑ), & MΠA (ΣΩΜΑ). 

Αυτό το οκτάγωνο Αστέρι που αποτελείται από 2 Τετράεδρα είναι ο προσωπικός σας φορέας Φωτός και δημιουργήθηκε καθώς ταξιδέψατε μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις και ενσαρκωθήκατε τελικά στην ανθρώπινη μορφή. Θα μπορούσε να λέγεται το καθοδικό όχημα του Φωτός (που κατέρχεται). Τελικά τα δύο τρίγωνα χώρισαν και μετά ξαναενώθηκαν στο τρίτο μάτι έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα διαμάντι: 

"Το Mερ-Κα-Μπα είναι ένα αντιθέτως περιστρεφόμενο πεδίο του Φωτός που επηρεάζει ταυτόχρονα τόσο το Πνεύμα όσο και το σώμα. 

Τα δύο συγχωνευμένα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν τη συγχώνευση της ψυχής με τον Θεϊκό Ακτινικό Εαυτό σας τα οποία αναδημιουργούν το Φωτεινό σας Σώμα. 

 Είναι ένα ζωντανό πεδίο Φωτός το οποίο διαμέσου των αιώνων έχει συρρικνωθεί καθώς βυθιζόσασταν όλο και βαθύτερα στην πυκνότητα. 


Στο παρελθόν, ένα υγιές Μερ -Κα-Μπα περιστρεφόμενο πεδίο, στο γήινο πεδίο είχε διάμετρο πενήντα έως εξήντα πόδια (15 έως 19 μέτρα περίπου). Είναι ένας φορέας - όχημα που μπορεί να μεταφέρει το Πνεύμα και το σώμα σας από τη μια πραγματικότητα ή διάσταση στην άλλη. Είναι ένα όχημα Φωτός που ταξιδεύει στις διαστάσεις. Στην αρχή, η ενέργεια του πράνα ή το Ζωντανό Φως γεμάτο με τα Αδαμάντινα Μόρια του Δημιουργού Φωτός έρευσε μέσω της Επίφυσης που βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου.



Όπως συνέβηκε και στον Θύμο αδένα, αυτός ο αδένας έχει συρρικνωθεί πολύ σε σχέση με το αρχικό μέγεθός του: από το μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ, περίπου στο μέγεθος ενός μπιζελιού. Κατά τη διάρκεια εκείνων των αρχαίων εποχών, η πρανική αναπνοή/του Φωτός έρρεε μέσω της Επίφυσης και μέσα από τον Ιερό Νου, προς τα κάτω διαμέσου της στήλης του Φωτός (συχνά αποκαλούμενου πρανικού σωλήνα), στην Ιερή Καρδιά, και έπειτα σε όλο το υπόλοιπο του φυσικού σώματος. 

Η Επίφυση - (Κωνοειδής Αδένας) είναι η πύλη για τον Ιερό σας Νου. Επομένως, αυτός ο αδένας πρέπει να επανενεργοποιηθεί ως ένα ορισμένο βαθμό και οι προστατευτικές μεμβράνες του Φωτός πρέπει να διαλυθούν προκειμένου να κερδηθεί η είσοδος στον Ιερό Νου, ο οποίος βρίσκεται στην ανώτερη πλευρά του εγκεφάλου στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στην αρχή, το πράνα έρεε πάνω-κάτω σε ολόκληρο το φυσικό σώμα σε έναν βρόχο που σχημάτιζε το σύμβολο του απείρου. Καθώς βυθιζόσασταν όλο και περισσότερο στην πυκνότητα, σταματήσατε να αναπνέετε με αυτόν τον ιερό τρόπο, και αρχίσατε την ρηχή αναπνοή μέσω της μύτης και του στόματός σας, και με αυτόν τον τρόπο παρακάμψατε την επίφυση και χάσατε τη δυνατότητά σας να λαμβάνετε τις ζωογόνες ιδιότητες του πράνα. Ξαναμαθαίνετε αυτές τις αρχαίες διαδικασίες μέσω των τεχνικών της αναπνοής του απείρου. 


Εισπνέετε και στέλνετε την αναπνοή προς τα πάνω μέσω του του πνευμονογαστρικού νεύρου (στμ.Το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι ένας από τους σημαντικότερους συνδέσμους επικοινωνίας του εγκεφάλου με το σώμα) και έπειτα έξω από το σώμα μέσω του προμήκη μυελού (το chakra της ανάληψης). 

Αυτή η τεχνική της αναπνοής επιτρέπει επίσης στο πράνα να διατρέξει προς τα πάνω μέσω του πρανικού αγωγού μέχρι την επίφυση και εντός του Ιερού Νου και προς τα κάτω μέσω του πρανικού αγωγού πάλι στην Ιερή Καρδιά. Κατά την εκπνοή σπρώχνετε αυτή την ιερή ενέργεια προς τα κάτω σε ολόκληρο το σώμα, ενδυναμώνοντας, ισορροπώντας και εναρμονίζοντας τον ενεργειακό δυναμικό του πεδίου σας.

Το πνευμονογαστρικό νεύρο συνδέεται με τον προμήκη μυελό μέσω του εγκεφαλικού στελέχους. Επίσης κατευθύνεται προς τα κάτω και μέσω του λαιμού συνδέεται με την καρδιά και το Κέντρο του Ηλιακού πλέγματος. Αυτό το νεύρο ελέγχει εντελώς το αναπνευστικό σύστημα και, επομένως, είναι ένα από τα σημαντικότερα νεύρα στο σώμα σας, γιατί χωρίς αναπνοή δεν μπορείτε να ζήσετε. Το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι επίσης η σύνδεση με την αιθερική χορδή της ζωής σας, η οποία έχει ονομαστεί το Ποτάμι της Ζωής/Φωτός

ΤΟ MER-KI-VAH

Η ΘΕΙΚΗ ΑΓΑΠΗ/ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΡ-ΚΙ-ΒΑ


Το φωτεινό όχημα της ανάληψης της Γης και της ανθρωπότητας, θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια του χρόνου, από οκτάγωνο αστέρι που αποτελείται από 2 Τετράεδρα σε αστέρι με 12 και έπειτα με 24 γωνίες-ακτίνες, και θα επεκταθεί τελικά σε ένα ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος. Για να διακρίνεται το αναδυόμενο όχημα του Φωτός από το κατερχόμενο, έχει ονομαστεί MER-KI-VAH γιατί εμπεριέχει το νέο Θεϊκό σχεδιάγραμμα για το μέλλον.


Πρέπει ενεργά να επιδιώξετε την ισορροπία και την αρμονία στις ζωές σας προκειμένου να συντονιστείτε και να φέρετε στο προσκήνιο τα Αδαμάντινα Μόρια του Δημιουργού Φωτός. 

Η Αγάπη χωρίς όρους είναι η δύναμη η οποία ενεργοποιεί τα Αδαμάντινα Μόρια. 





ΑΤΟΜΑ ΣΠΟΡΩΝ: 

Υπάρχει ένα φυσικό άτομο - σπόρος που βρίσκεται μέσα στην Ιερή Καρδιά, ένα συναισθηματικό άτομο - σπόρος που βρίσκεται στο ηλιακό πλέγμα και ένα νοητικό άτομο - σπόρος που βρίσκεται στην Επίφυση μέσα στη δομή εγκεφάλου. 

Η χορδή της Ζωής σας δένεται σταθερά εντός του Ακτινικού Θεϊκού σας Εαυτού και ακτινοβολεί συνεχώς την ενέργεια της ζωτικής δύναμης σε αυτά τα άτομα σπόρους. 

Καθώς επεκτείνετε πνευματικά την συνειδητότητά σας και ρυθμίζετε με αρμονικότερο τρόπο τις συχνότητές σας, αυτή η ζωοδότρια ενεργειακή ροή των Αδαμάντινων μορίων αυξάνεται. 

Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η διαδικασία της ανάληψης και επίσης βοηθιέστε για να κινηθείτε μέσω αυτής της διαδικασίας με ευκολία και με χάρη. 

Ακόμα αυτό θα μεγαλώσει και θα ενδυναμώσει το MER-KI-VAH όχημα του Φωτός σας.

 

Όλοι όσοι έχουν περπατήσει επάνω στο μονοπάτι της ανάληψης ζουν επί του παρόντος σε τουλάχιστον πέντε επίπεδα ταυτοχρόνως, και πολλοί από σας έχετε πρόσβαση σε συχνότητες από τα υπο επίπεδα της 6ης και 7ης διάστασης, και σε σπάνιες περιπτώσεις επισκέπτεστε την 8η και 9η διάσταση παραμένοντας μέσα στην προστατευτική σας σφαίρα φωτός. 

Η μνήμη είναι εξαρτώμενη από ένα σταθερό, ζωντανό, μαγνητικό ενεργειακό πεδίο, όπως σχεδόν συμβαίνει και με έναν υπολογιστή. 

Καθώς οι παλμικές συχνότητες της Γής συνεχίζουν να επιταχύνονται, όσοι από σας έχετε ένα ενεργό περιστρεφόμενο όχημα MER-KI-VAH θα διατηρήσετε την πληρότητα της μνήμη σας. 


Σε όσους δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οι μνήμες τους θα αρχίσουν να γίνονται προβληματικές και κάποια κομμάτια μπορεί ακόμη και να σβηστούν. Σε ακραίες περιπτώσεις, θα είναι όπως όταν χάνεται ολοκληρωτικά η μνήμη του υπολογιστή.

Το κρυστάλλινο πλέγμα των 144 σημείων προσδέθηκε σε στρατηγικά σημεία/ιερές περιοχές στη Γη μετά από την αρμονική σύγκλιση των πλανητών, και πλέον τώρα προσδένεται ενεργά σε διάφορες περιοχές μέσω των προσπαθειών πολλών αφιερωμένων εργατών του Φωτός σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 Σας προσφέρεται ένα μεγάλο δώρο και επίσης ένας μνημειακός στόχος. 



Πρέπει ενεργά να επιδιώξετε να γίνετε οι ζωντανές στήλες του Φωτός μέσω των οποίων ρέει το Δημιουργό Φως, και με αυτόν τον τρόπο να αγκυροβολείτε το κρυστάλλινο πλέγμα σε συγκεκριμένες περιοχές, έτσι ώστε αυτή η αισιόδοξη, θεραπευτική ενέργεια να μπορεί να ρεύσει σε όλο το σύστημα του κρυστάλλινου πλέγματος έως ότου να καλύψει τελικά τη Γη. 

Το ιερό γεωμετρικό σχέδιο του κρυστάλλινου πλέγματος επεκτείνεται μέχρι την 9η διάσταση. 

Είναι η μήτρα - matrix για την ανάληψη της Γης και της ανθρωπότητας. 

Χρησιμοποιώντας τακτικά τις τεχνικές της αναπνοής του απείρου, και εκτελώντας την binary sequencing exercise τουλάχιστον μία φορά, συνδέεστε και αποκτάτε σταδιακά πρόσβαση μέχρι και την 9η διάσταση. 


 
Όλοι εμείς από τα αγγελικά βασίλεια είμαστε εδώ με όλη μας την δύναμη για να σας βοηθήσουμε να κινηθείτε μέσω αυτής της εξελικτικής περιόδου και των μεγάλων αλλαγών με ευκολία και με χάρη. 

Εντούτοις πρέπει να ζητήσετε τη βοήθειά μας, γιατί δεν μπορούμε να παραβιάσουμε την ελεύθερη βούλησή σας. 

Αγαπημένοι ανακτήστε την νόμιμη σας θέση ως Κύριοι του Φωτός και θυμηθείτε, καθώς θα ενσωματώνετε την γνώση του Πνεύματος και την πεφωτισμένη αλήθεια, σας ζητούμε να βγείτε στο προσκήνιο και να μοιραστείτε την σοφία σας. 

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας καθοδηγούμε, να σας κατευθύνουμε, να σας εμπνέουμε και να σας προστατεύουμε.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

© 1998-2007 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved
http://www.geocities.com/aggelopolis2/.htm




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου