Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 3o Μάθημα


«ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ  ΣΤΟ  ΜΕΓΙΣΤΟ»
                                                        
   Μάθημα 3ο

Αυτή η ανώτερη επικοινωνία (channeling) δόθηκε
στο Συνέδριο Καλοκαιρινού Φωτός του Κρύων
Όρος Σάστα, Καλιφόρνια  –  16 Ιουνίου 2007

Η επικοινωνία αυτή καταχωρείται σαν ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ της σειράς «Το Εγχειρίδιο του Εργάτη-Φωτός». Αυτή είναι μια σειρά που έχει δημιουργήσει ο Κρύων, για να διευκολύνει αυτούς που αρχίζουν να συντονίζονται με τα «περίεργα» πράγματα γύρω τους.

 Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Μη σας τρομάζει αυτή η ονομασία. Είμαι ο Αδελφός Κρύων. Είμαι η Αδελφή Κρύων. Θα μπορούσε να ισχύει αυτό που είπα το πρωί [στην πρωινή επικοινωνία], πως «η αίθουσα έχει γεμίσει με μια απροσδόκητη ενέργεια, προερχόμενη από μέρη που δεν φαντάζεστε»; Εδώ υπάρχει μια ενέργεια που σας γνωρίζει τόσο καλά, ώστε αγγίζει την καρδιά σας.

 Όποιοι κι αν είστε, όποια κι αν είναι η κουλτούρα σας, απ’ όπου κι αν έρχεστε, αυτή αγγίζει την καρδιά σας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν σας έλεγα ότι όλοι έχετε κάτι κοινό, θα σας φαινόταν απίστευτο, αλλά όντως προέρχεστε όλοι από το ίδιο μέρος. Υπάρχει μια ομοιότητα – μια αλήθεια που λέει ότι είσαστε όλοι ίδιοι, κατά κάποιο τρόπο· το σπίτι είναι το ίδιο για όλους σας. Έτσι, μήπως αυτό είναι που αισθάνεστε καθώς μπαίνετε εδώ; Καθώς συναναστρέφεστε με Ανθρώπους που «δεν θα ξαναδείτε ποτέ», αισθάνεστε τον σύνδεσμο που υπάρχει; Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Καταλαβαίνετε ότι οι γέφυρες και οι δεσμοί που φτιάχνετε εδώ, είναι «πέρα από το χρόνο»; Ξέρατε ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου δημιουργείται αγάπη; Γνωρίζατε ότι εδώ είναι ασφαλές να σκέφτεστε διαφορετικά;

 Δεν έχετε έρθει όλοι να παρακολουθήσετε ένα σόου τρόμου [γέλιο]. Ορισμένοι μόλις άρχισαν να καρτερούν αυτή την εποχή του εσωτερισμού. Γνωρίζω ποιοι είστε, γι αυτό αφήστε με να σας προσφωνήσω: Σας αγαπούν τόσο πολύ για την υπομονή σας… σας αγαπούν τόσο για την υπομονή σας! Γνωρίζετε πως δεν υπάρχει ούτε ένας πνευματικός οδηγός, ένας άγγελος, καμιά οντότητα σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου, που θα σας παρενοχλήσει; Αν φύγετε από εδώ, λέγοντας: «Δε με νοιάζουν όλα αυτά! Δεν τα πιστεύω! Αυτός ο τύπος δεν έκανε πραγματική επικοινωνία, υποκρινόταν». Αν φύγετε με πλήρη δυσπιστία, αυτό δεν αλλάζει τίποτα από το πώς αισθάνεται για εσάς ο/η αδελφός/αδελφή Κρύων. Είναι η ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου και είναι σεβαστή. Επειδή, αν και όταν είστε έτοιμοι, τότε μόνο ίσως επιλέξετε ν’ ανοίξετε την πόρτα της πίστης στον εσωτερισμό, όχι πριν. Ο Θεός δεν επιβάλλει ενέργειες, στα άτομα που επιθυμούν να μείνουν ανέγγιχτα από την εμπειρία.
 Να σας πω λοιπόν πώς θα είναι δομημένα τα μηνύματα, σήμερα το βράδυ και αύριο. Απόψε θα επικεντρωθούμε στον εσωτερισμό. Και αύριο βράδυ θ’ αναφερθούμε στη φυσική και την αστρονομία. 

Αυτές θα είναι διαφορετικού είδους επικοινωνίες. Παρουσιάζονται ξεχωριστά, αλλά στη δική μου πραγματικότητα δίδονται μαζί, ταυτόχρονα. Για εσάς, είναι δυο μηνύματα αντίθετα, αλλά σχετιζόμενα. Έτσι αν ακούτε ή διαβάζετε το ένα, φροντίστε να βιώσετε και το άλλο. Όπως οι βιβλιοστάτες, ισορροπούν μεταξύ τους – το ένα είναι πιο εσωτερικό και το άλλο πιο επιστημονικό.
 Έτσι αύριο θα κάνω κάτι που έχω καιρό να κάνω. Θα σας δώσω αγνή φυσική – αγνή επιστήμη. Θα εξηγήσω ορισμένα θέματα, στο βαθμό που μου επιτρέπεται, κάνοντας νύξεις για τον τρόπο που δουλεύουν τα πράγματα και το λόγο που συμβαίνει αυτό. Θα εξηγήσω μερικά ανεξήγητα πράγματα που παρατηρούν οι αστρονόμοι και ορισμένα πράγματα που οι φυσικοί έχουν τελείως ξαστοχήσει. Ακόμα θα επαναδιατυπώσω κάποιους νόμους της φυσικής, στους οποίους βασίζετε το λογικό σας σύστημα. Σήμερα όμως είναι το γου-γου γκρουπ [γέλια]. Το ήξερα ότι θα σας άρεσε. Ο συνεργάτης μου μού είπε να χρησιμοποιήσω τη λέξη αυτή.

Το Γου-Γου Πράγμα

Γνωρίζω για ποιά πράγματα δέχεστε κυρίως κριτική. Γνωρίζω ποιοί είναι εδώ. Ξέρω τι υπομένετε κάποιοι για τα πιστεύω σας, τα οποία είναι εκτός της αποδεκτής νοοτροπίας της κουλτούρας σας. 

Ορισμένοι έχετε έρθει εδώ ολότελα μόνοι σας, γνωρίζοντας ότι όταν επιστρέψετε, δεν θα μπορείτε να μοιραστείτε με κανέναν αυτό που συμβαίνει εδώ, παρόλο που θα το θέλατε! Θα θέλετε να πάρετε κάποιον παράμερα και να του πείτε: «Λοιπόν, πήγα κάπου και ξέρω ότι αγγίχτηκα. Κατά κάποιο τρόπο αγγίχτηκα. Δεν γνωρίζω καν τι με άγγιξε, αλλά ξέρω απλώς ότι αισθάνομαι τόσο καλά. Νιώθω ενδυναμωμένος να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω ποτέ πριν. Είμαι ολομόναχος και θα ’θελα να το μοιραστώ μαζί σου». 

 Όμως δεν μπορείτε να το κάνετε, έτσι δεν είναι; 

 Εάν είσαι εσύ αυτός, θα ’θελα να σου δώσω ένα μήνυμα: Πραγματικά, δεν χρειάζεται να μοιραστείς τίποτα με κάποιον άλλο. Απλώς πήγαινε πίσω χαρούμενος, θεραπευμένος, ευλογημένος και πάρε μαζί σου μια συνείδηση κι ένα φως ώστε, με τις πράξεις σου, να δείξεις την αλλαγή σου στην οικογένειά σου, στους εργαζόμενους, στην κουλτούρα σου. Ας είναι αυτό το μήνυμά σου. Επειδή αυτός είναι και πάντα ήταν, ο σωστός τρόπος. 

Χρειάζεται να προλογίσω όλα τα του εσωτερισμού, μέσα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου [σαν Κρύων], φτάνοντας στην τρισδιάστατη ύπαρξη [στην πλευρά σας] και προσπαθούμε να σας δώσουμε υπερ-διάστατες πληροφορίες. Ιδού ένα παράδειγμα: Προσπαθήστε να εξηγήσετε το χρώμα σε κάποιον Άνθρωπο που δεν είχε ποτέ όραση. Δεν έχει δει ποτέ του κι όμως προσπαθείτε να του εξηγήσετε το κόκκινο και το μπλε. Αυτή είναι η δυσκολία για εμάς, σε όλα αυτά τα μηνύματα.
 Από την αρχή του χρόνου, αυτό το συγκεκριμένο Σύμπαν έχει στηθεί έτσι, ώστε να βλέπετε μόνο το μοναδικό. Κι έχετε μονοδιάστατη, γραμμική αντίληψη. Αυτή η γραμμικότητα της αντίληψής σας, καθιερώνει απόλυτα αυτό που θεωρείτε ότι είναι ή δεν είναι αληθινό. Κι αν δεν βλέπετε κάτι, τότε δεν υπάρχει. Αν δεν το βλέπετε, δεν μπορείτε καν να μιλήσετε γι αυτό. Αν και σας περιβάλλουν αόρατες δυνάμεις που θεωρείτε δεδομένες, όπως ο μαγνητισμός και η βαρύτητα, τις οποίες δεν μπορείτε ν’ αγνοήσετε. 

Και οι δυο αποδεικνύονται στο επίπεδο «του βλέπω», καθώς βλέπετε καθαρά την επίδραση αυτών, κάθε μέρα.

 Αν όμως δεν μπορείτε να δείτε όσα βλέπουν κάποιοι… τα χρώματα της ενέργειας γύρω από τα πράγματα, τότε τα θεωρείτε ανόητα. Γι αυτό λένε ορισμένοι: «Επιλέγω να είμαι μονοδιάστατος». Κάποιοι που είναι εδώ σήμερα, είναι έτσι ακριβώς. Είναι βολικό και το έχετε συνηθίσει, αλλά είναι μια προκατειλημμένη γραμμικότητα και δεν το γνωρίζετε καν. Η επιβίωσή σας βασίζεται στο να βρίσκεστε σ’ ένα γραμμικό κόσμο. Έτσι, εξ αρχής ο εγκέφαλός σας εκπαιδεύτηκε να μη σας επιτρέπει να «βλέπετε» οτιδήποτε δεν θα ταίριαζε στη γραμμική σας ύπαρξη. Οπότε έχετε μια προκατειλημμένη πραγματικότητα. Ακόμα κι αν τα φυσικά σας μάτια μπορεί να δουν χρώματα, ο εγκέφαλός σας αρνείται αυτή την οπτική. Δεν ταιριάζει στη γραμμική σας πραγματικότητα.

Ο κάθε Άνθρωπος είναι τόσο γραμμικός και το έχει τόσο συνηθίσει αυτό, ώστε κανένας σας δεν συνειδητοποιεί πόσο «ανάπηροι» είστε, όσον αφορά την πραγματικότητα. Σαν τρισδιάστατοι, γραμμικοί άνθρωποι, εμφανίζεστε σ’ ένα επτάωρο συνέδριο, όπου κάθε ομιλητής πρέπει να σας επιδώσει το μήνυμα, με μία λέξη τη φορά. Κι ο εγκέφαλός σας πρέπει ν’ ακούσει μία λέξη τη φορά. Είναι σαν, όλη σας η πραγματικότητα να βρίσκεται σ’ αυτό το μικρό στενό μονοπάτι, όπου κινείστε μόνο προς τα μπρος. Ποτέ προς τα πίσω, ή κάτω, ή δεξιά, ή αριστερά – μόνο ευθεία μπροστά. Είναι σαν ένα λεπτό σκοινί, πάνω στο οποίο ισορροπείτε κι όλα γύρω σας λειτουργούν έτσι. Το έχετε όμως συνηθίσει, οπότε δεν σας φαίνεται περιοριστικό.

 Όταν παίρνετε ένα βιβλίο, το διαβάζετε με γραμμικό τρόπο, μια λέξη τη φορά. Ακόμα κι όσοι είναι ταχείς αναγνώστες, διαβάζουν μια σελίδα τη φορά. Κι αυτό γραμμικό είναι… η μία μετά την άλλη. Είστε «ανάπηροι» σε σχέση με την πραγματικότητα και δεν το γνωρίζετε.

Εάν είχατε «κβαντική πραγματικότητα» όπως εμείς, θ’ αντιλαμβανόσασταν τα πάντα ταυτοχρόνως. Θα βλέπατε ολόκληρο το δυνητικό σενάριο πιθανοτήτων και τα μηνύματα, αυτοστιγμεί όλα μαζί, έξω από τη γραμμικότητα. Θα μπορούσατε να έρθετε σε μια αίθουσα σαν αυτή και να λάβετε όλο το μήνυμα της ημέρας, σε μερικά δευτερόλεπτα. Σαν να είχατε παρακολουθήσει όλη την ημέρα, με το γραμμικό τρόπο. Να πάρετε βιβλία και να τα «διαβάσετε», απλώς κρατώντας τα, αγγίζοντάς τα για μια στιγμή. Τότε μπορεί να κινηθεί κάποιος πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, μπρος και πίσω, σε μια πραγματικότητα που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είδατε σήμερα ένα παράδειγμα [το βίντεο του Λη για τα χαρισματικά παιδιά στην Ιαπωνία, που δείχτηκε νωρίτερα στο σεμινάριο].
Γενικά, μια αληθινή υπερδιάστατη εμπειρία, είναι πολύ σπάνια στους Ανθρώπους. Βρίσκεστε στο 3D πεδίο για κάποιο λόγο, καθώς αυτή είναι η ενέργεια που αναπτύξατε. Έχετε τον έλεγχο της δικής σας πραγματικότητας και των αντιλήψεων του όλου. Οπότε παραμένετε σ’ αυτό που έχετε δημιουργήσει. Ζείτε τη ζωή σας στο 3D πεδίο και θα φύγετε απ’ αυτό το μέρος, κάνοντας ένα βήμα τη φορά, σε 3D.

 Γι αυτό, όταν μιλάμε για τα εσωτερικά πράγματα, υπάρχουν λίγες αποδείξεις, καθώς δεν εκλογικεύονται στο 3D πεδίο. Όσοι όμως επιθυμείτε να διασχίσετε τη γέφυρα της πραγματικότητας, απόψε μαζί μου, θα ήθελα να σας μιλήσω για τα πιο εσωτερικά πράγματα στο σύστημα δοξασιών σας. Και πρόκειται ν’ αγγίξουμε πολλά θέματα.

 Φαίνεται σαν να μην υπάρχει καμιά επιστήμη πίσω από αυτά τα πράγματα. Αυτό όμως είναι επειδή η ιδέα σας περί επιστήμης, βασίζεται απόλυτα στο 3D. Καθώς θα βγαίνετε από το 3D κουτί, κάποια μέρα η επιστήμη θα αιτιολογήσει τον εσωτερισμό.

 Γιατί τότε οι θεωρίες, τ’ αξιώματα και οι κανόνες θα έχουν υπερδιάστατη βάση. Αυτός είναι ο τρόπος. Οπότε, η σημερινή ανοησία θα γίνει η αυριανή επιστήμη κι αυτό ισχύει από τότε που υπάρχετε. Δεν θα είχε πλάκα, αν σας βάζαμε σε μια μηχανή του χρόνου, όπου θα είχατε να εξηγήσετε στους προγόνους σας, με ποιο τρόπο μιλάτε με οποιονδήποτε στη Γη, κρατώντας μια μικρή συσκευή στο χέρι; Ή ότι πετάτε εικόνες στο διάστημα, μέσω του αέρα και μπορεί να τις λάβει κάποιος, σχεδόν οπουδήποτε στη Γη. Καλή τύχη τότε, αλλά δεν θα πηγαίνατε μακριά, πριν θελήσουν να σας λιθοβολήσουν, να σας κάψουν, ή τουλάχιστον να σας αγνοήσουν, επειδή είστε «από αυτούς - τους περίεργους που συνεργάζονται με τον διάβολο». 

Έχετε δει κάτι τέτοιο στην κουλτούρα σας;

 Ορισμένοι λένε: «Δεν πιστεύω τίποτα, αν δεν το δω». Ας δούμε λοιπόν πρώτα αυτό το θέμα, γιατί είναι πολύ συνηθισμένο, για πολλούς από εσάς. «Πρέπει να το δω», λένε. «Άλλωστε, κύριε Νέα Εποχή, μη μιλάς για παράξενα πράγματα στους αιθέρες. Μην αναφέρεις διαισθητικές κινήσεις, τις οποίες αποκαλείς κινησιολογία. Μη μιλάς για αριθμολογία, ούτε για αστρολογία. Μη μου λες για προηγούμενες ζωές. Μη μιλάς για Λεμούριους στο βουνό. Δεν μπορώ να τους δω, επειδή δεν υπάρχουν. Όλα αυτά είναι παραμύθια».

 Αόρατα πράγματα υπάρχουν παντού γύρω σου και τα θεωρείς δεδομένα, αλλά είναι μέρος της 3D πραγματικότητάς σου. Κατά κάποιο τρόπο τα έχεις εκλογικεύσει, έτσι δεν είναι; Ο αέρας είναι πολύ μικρός για να τον δεις, αλλά φαίνεται με το μικροσκόπιο. «Αχά! Οπότε δεν είναι πραγματικά αόρατος», λες. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που το αισθάνεσαι, χωρίς να φαίνεται. Αυτό είναι εντάξει, εφόσον το βιώνεις. Η βαρύτητα και ο μαγνητισμός είναι τόσο μεγάλα, που βλέπεις συνεχώς τα επακόλουθά τους, οπότε είναι επίσης εντάξει στο 3D μυαλό σου. Φαίνεται λοιπόν ότι ο 3D νους επιτρέπει οτιδήποτε μπορεί να μετρήσει μια συσκευή, ή όσα μπορεί να νιώσει το σώμα, σαν «αληθινά». Εγώ όμως αναφέρομαι σε κάτι που πρέπει να το επιδιώξεις, καθώς μπορείς να το δεις και να το βιώσεις μόνο με πνευματική πρόθεση… τροποποιώντας λιγάκι τους 3D κανόνες.

Οπότε, τα μη ορατά πράγματα στα οποία αναφέρομαι, μπορείς να τα έχεις εμπειρία μόνο αλλάζοντας την πραγματικότητά σου… κάτι που έχεις την άδεια να κάνεις. Αν αναστείλεις την 3
D προκατάληψη για μια στιγμή, μπορείς να περάσεις μαζί μου τη γέφυρα, προς μια κβαντική κατάσταση – απλώς για μια στιγμή. Αυτή είναι η αρχή του μαλακώματος του εσφαλμένου κουτιού πραγματικότητας όπου βρίσκεσαι, που «επιτρέπει σε μη ορατά πράγματα» να γίνουν μέρος των πιθανοτήτων σου. Πώς θα ένιωθες αν κάποια μέρα μια συσκευή θα μπορούσε να «δει» την υπερδιάστατη ενέργεια; Τότε θα ήταν παραμύθι, ή θα ήταν εντάξει; Θα πρέπει όντως να πάρεις αυτή την απόφαση, συντομότερα απ’ ότι νομίζεις.

 Αλήθεια – Η Μεγάλη Παρεξήγηση

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα να εκφράσεις, σ’ έναν προκατειλημμένο 3D νου, το οποίο πράγματι εκθέτει τη γραμμικότητα της σκέψης σου, είναι από τα πιο βασικά πράγματα που αντιμετωπίζεις: Ποια είναι η αλήθεια; «Α ωραία, ο Κρύων θα μας πει ποια είναι η αλήθεια!»  Ναι, έχεις δίκιο, αλλά δεν θα σ’ αρέσει, γιατί δεν είναι στο 3D πεδίο.

Αλήθεια είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα, όταν η Ανθρώπινη καρδιά παντρεύεται την αγάπη του Θεού, με αποτέλεσμα το πάθος για ένα πνευματικό μονοπάτι που προάγει τον Άνθρωπο.

Ορισμένοι έχετε αυτή την εμπειρία και γνωρίζετε την αλήθεια σας, έτσι δεν είναι; Και λέτε συχνά: «Αυτή είναι η αλήθεια μου». Όμως πώς αισθάνεστε όταν δεν είναι αυτή η αλήθεια κάποιου άλλου; Οι άλλοι μπορεί να έχουν τη δική τους αλήθεια, όχι σαν τη δική σας, αλλά να είναι εξίσου παθιασμένοι για το γάμο τους με την αγάπη του Θεού. Αυτά που βλέπουν σαν δυναμικό τους κι αυτά που κάνουν – οι πράξεις τους, η ακεραιότητά τους προς το Πνεύμα, η κατεύθυνσή τους – μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας. 

Πώς σας φαίνεται αυτό; 

Κάνουν λάθος;

 «Κρύων, θέλεις να μας πεις ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες;» Ναι, αλλά ακόμη παραπάνω. Όντως υπάρχουν πολλές αλήθειες. Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος όμως, σφηνωμένος στη μοναδικότητα, κραυγάζει: «Πρέπει να υπάρχει μόνο μια αλήθεια! Αυτή είναι η ουσία όλης της πνευματικότητας – μια αλήθεια! Αδύνατον να υπάρχουν πολλές. Αναζητάμε τη ΜΙΑ αλήθεια. Αυτή ευθύνεται για όλες τις θρησκείες στον πλανήτη και για τους περισσότερους πολέμους. Είναι η ενυπάρχουσα αναζήτηση για το Θεό».
 

Κι αποκρίνομαι, «Πόσο τρισδιάστατη άποψη!» Τι γίνεται αν υπάρχουν πολλαπλές πραγματικότητες της αλήθειας, που οδηγούν όλες στο ίδιο μέρος; Θα ήταν εντάξει για σένα; Επειδή έτσι δουλεύει. Αν χρειάζεσαι τη μία μοναδικότητα της αλήθειας, θα σου την πω: Είστε όλοι συνδεδεμένοι. Πώς σου φαίνεται αυτό; Σκέψου το όμως – γνωρίζουν τη συνολική εικόνα, όλα τα μέρη της κάθε γήινης μηχανής; Γνωρίζουν γιατί υπάρχουν; Όχι, σ’ ένα γραμμικό κόσμο δεν γνωρίζουν. Κι αν ήσασταν όλοι τμήματα μιας γιγαντιαίας «μηχανής αλήθειας», δουλεύοντας μαζί για ένα σκοπό, που ουσιαστικά δεν καταλαβαίνετε; Σας λέω ότι οι σύνδεσμοι αλήθειας είναι σαν τις ακτίνες ενός τροχού. Υπάρχουν τρισεκατομμύρια απ’ αυτές, που όλες οδηγούν στο κέντρο και όλες αποκαλούνται αλήθεια.

 Μερικοί λένε: «Δε μ’ αρέσει αυτό». Δεν σου αρέσει επειδή δεν ταιριάζει στο γραμμικό σου κουτί. Ας μιλήσουμε για την τροφή. Το μέσο διατήρησης της ζωής είναι η τροφή. Το μέσο διατήρησης της πνευματικής σου ανάπτυξης είναι η αλήθεια σου. Είναι το πάθος σου. Τι θα κάνεις βασιζόμενος στην αλήθεια σου, που είναι ο γάμος σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου; Τι θα κάνεις στη ζωή; Οτιδήποτε κάνεις τότε, είναι η αλήθεια σου και τη γνωρίζεις μόνο εσύ. Είναι προσωπική. Αλλά η γραμμικότητα της Ανθρώπινης ύπαρξης επιχειρεί να τη γενικεύσει, να την επικολλήσει σε μια ομάδα Ανθρώπων και να την ονομάσει δόγμα. Βάζοντάς τη σ’ ένα κουτί νιώθεις καλύτερα, σωστά; Είναι πολύ ευκολότερο όταν δίνεις την εξουσία σε κάποιον, έξω από εσένα, να σου πει ποια είναι η αλήθεια σου. Τότε δεν είναι δική σου ευθύνη. 
 
 Αν έλεγα ότι υπάρχει μόνο ένα είδος τροφής, πώς θα σου φαινόταν; Ούτε αυτό θα σου άρεσε. Τι θα γινόταν, αν κάποιος άγγελος τροφής ερχόταν να πει: «Σταματήστε! Θα πρέπει όλοι να πάψετε να τρώτε αυτά που τρώτε και ν’ αλλάξετε, επειδή υπάρχει μόνο μια τροφή». Θα λέγατε: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι γελοίο. Είναι ανόητο». Το ίδιο λοιπόν χαρακτηριστικό υπάρχει όταν αναφερόμαστε στην πνευματική αλήθεια. Το μέσο διατήρησης της πνευματικότητας είναι προσωπικό και μοναδικό. Η αναζήτηση της αλήθειας δεν είναι αναζήτηση ενός πράγματος που όλοι θα συμμετάσχουν. Αυτή είναι μια πολύ 3D, προκατειλημμένη, μονοδιάστατη σκέψη.
 Λοιπόν, ορίστε τι πρέπει να κοιτάξετε. Σας έχω μόλις πει ότι υπάρχει μια αλήθεια για κάθε Άνθρωπο στην αίθουσα, αλήθεια που είναι απομονωμένη, χωριστή και μοναδική. Όμως υπάρχει εδώ μια κβαντική επίδραση. Όταν συναθροίζεστε, με κάποιο τρόπο αυτές οι αλήθειες συγχωνεύονται προς ένα σκοπό. Υπάρχει κάτι κοινό μέσα στην διαίσθησή σας για το πρόσωπο το Θεού. Υπάρχει κάτι κοινό σχετικά με το μέρος όπου εκδηλώνεται η αλήθεια της ημέρας μπροστά σας. Κι όσοι το βιώνουν, αισθάνονται εντάξει μ’ αυτό, καθώς βλέπουν τη μεγαλύτερη εικόνα.
Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι ότι, αν και έρχεστε εδώ ατομικά, αναζητώντας μοναδικές αλήθειες, όντας μαζί με άλλους βλέπετε ένα σκοπό. Καθώς στη σύνδεση ανάμεσα στις αλήθειες, υπάρχει μια συγχρονικότητα, η οποία είναι η αγάπη του Θεού. Ο Ανώτερος Εαυτός σας, αυτό το εσωτερικό απόκρυφο πράγμα που δεν μπορείτε να δείτε, φαίνεται να είναι η κόλλα που κάνει την κβαντική επίδραση να συμβαίνει… σαν να το τακτοποιεί όλο. Αυτή είναι η μοναδικότητά σας!

Ευφυή Κύτταρα;

Ας μιλήσουμε για τη διαισθητική κίνηση. Αυτό δεν αρέσει στη σύγχρονη ιατρική – ότι υπάρχουν ΕργάτεςΦωτός που ελέγχουν με το ίδιο τους το σώμα τα χημικά και τις τροφές που είναι καλές γι αυτούς. Ονομάζεται κινησιολογία – μυικός έλεγχος. Κατά κάποιο τρόπο το σώμα σας γνωρίζει, πέρα απ’ όσα ξέρει ο εγκέφαλος ή η διάνοιά σας, τι είναι καλό και τι είναι κακό για εσάς. Γι αυτό πολλοί ΕργάτεςΦωτός τριγυρνάνε κάνοντας τέτοιου είδους ελέγχους στο σώμα τους. Κάτι που φαίνεται περίεργο σε όσους δεν μοιράζονται αυτή την πεποίθηση. «Υπερβολικά αλλόκοτο!» λένε. «Αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω δει. Τι παριστάνουν αυτοί εκεί;»


Ας το βάλουμε σε προοπτική. Θα περάσετε αυτή την εσωτερική γέφυρα μαζί μου; Τι έχει σχεδιαστεί να κάνει η βιολογία σας; Συνεργάτη μου, θέλω να πας αργά μ’ αυτό. [Ο Κρύων απευθύνεται στον Λη, σαν να μην ακούει κανείς, μόνο που ο Λη τα εκφράζει πάντα με λέξεις.] Τι θα συνέβαινε αν είχες μια ασθένεια στο σώμα; Ας πούμε κάτι σαν ενεργό καρκίνο. Ω, εσύ διανοητικέ τύπε, που ο εγκέφαλος σου βρίσκεται στην κορυφή της εξελικτικής κλίμακας, γιατί δεν το γνωρίζεις αυτό; Γιατί δεν σε προειδοποιεί ο εγκέφαλός σου; Δεν είσαι συντονισμένος με την κυτταρική δομή του κάθε σου κυττάρου; Δεν θα ’πρεπε ο εγκέφαλός σου να λαβαίνει τα μηνύματα, πως κάτι αναπτύσσεται μέσα σου, το οποίο όχι μόνο είναι ανάρμοστο, αλλά μπορεί και να προκαλέσει το θάνατό σου; Κάθε σύστημα στο σώμα σου είναι καλωδιωμένο να επικοινωνεί με τον εγκέφαλό σου! Οπότε, γιατί δεν το γνωρίζεις;
 Θα σου πω γιατί. Έχεις εξελιχθεί έτσι, ώστε το σώμα να νοιάζεται για την επιβίωση. Και πάντοτε έχει ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα η κατάσταση επιβίωσης. Αν υπήρχε ένα νευρικό πρωτόκολλο, να σε πληροφορεί κάθε φορά που ενεργοποιούνταν τ’ αντισώματα στο σώμα σου, θα ήσουν σε συνεχή ανησυχία (στρες) – κάτι πολύ κακό για την επιβίωση. Όχι, προφυλάσσεσαι από κάτι τέτοιο. 

Μπλοκάρεται εντελώς. Μπορεί να κουβαλάς την πάθηση και να την ανακαλύψεις τυχαία, όταν είναι αργά πια. Δεν φαίνεται σωστό, έτσι δεν είναι; Αλλά έχεις σχεδιαστεί να διαθέτεις μια συνείδηση, όπου ο εγκέφαλος πιστεύει ότι οι άμυνες του σώματος είναι αρκούντως καλές, ώστε να φροντίζουν οτιδήποτε και να μη σ’ ενοχλούν με τις λεπτομέρειες.






 


Η μοριακή σου δομή όμως γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα, δε νομίζεις; Κάθε κύτταρο ξέρει τι συμβαίνει. Έχεις ένα υποσυνείδητο σύστημα που κάνει αυτές τις εργασίες. Ίσως για μήνες να γινόντουσαν μάχες μέσα στα κύτταρα, κι εσύ να κυκλοφορείς χωρίς να έχεις ιδέα. Οπότε υπάρχει ένα σύστημα που παίρνει την έμφυτη γνώση, του τι συμβαίνει στην κυτταρική σου δομή και την επικοινωνεί σ’ εσένα. Είναι έξω από το διανοητικό κύκλωμα (δύσκολο να το πιστέψουν οι λογικά σκεπτόμενοι) και ονομάζεται κινησιολογία.
Δοκίμασέ τη. Το σώμα σου θα σου δώσει πληροφορίες, αν το ρωτήσεις με τρόπους που παρακάμπτουν τη διανόηση. Είναι πραγματική; Πολλοί την εφαρμόζουν, οπότε υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία. 

Είναι επίσης η ίδια διαδικασία που χρησιμοποιείται γι αυτό που λέτε εκκρεμές (pendulum). Τα δάχτυλά σου κρατούν το εκκρεμές στην άκρη μια αλυσίδας ή κλωστής και ανάλογα με την κίνηση, σε βοηθά ν’ αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για εσένα. Όμως πολλοί που το βλέπουν αυτό, τρέχουν τσιρίζοντας προς την άλλη κατεύθυνση! «Πρέπει ν’ ανήκεις σε καμιά σκοτεινή λατρεία!» λένε. Κατά κάποιο τρόπο έχουν ανάγει αυτό που κάνεις στη μυθολογία. «Χρησιμοποιείς την ενέργεια του διαβόλου», λένε. «Χρησιμοποιείς το εκκρεμές!» 


 Αυτό που συμβαίνει με τη διαδικασία του εκκρεμούς, είναι απλώς «μίνι κινησιολογία». Είναι κυριολεκτικά οι μύες των δακτύλων, πέρα από την ικανότητά σου να τους ελέγχεις, που ανταποκρίνονται σε μια ερώτηση σχετικά με την κυτταρική σου δομή. Όπως προσπαθείς να κρατήσεις τα δάκτυλά σου ακίνητα, οι μύες κινούνται για να σου δώσουν ένα μήνυμα – κινώντας το εκκρεμές προς τη μία ή την άλλη πλευρά. 

Είναι έμφυτη ευφυΐα που προσπαθεί να παρακάμψει τη διανόησή σου, μέσω των μυών σου κι έχει αποτέλεσμα.
 Πώς θα σου φαινόταν ένας ιατρός να χρησιμοποιεί το εκκρεμές του, ώστε να βρίσκει κάθε φορά τις σωστές δοσολογίες; Λοιπόν, ορισμένοι το κάνουν. Ένας είναι πράγματι εδώ [χαμόγελο του Κρύων]. Χρησιμοποίησε αυτή τη διαδικασία, αν θέλεις, για ν’ ανακαλύψεις τι συμβαίνει στο σώμα σου. Τι είναι το καλύτερο για σένα; Σε ποιες τροφές είσαι αλλεργικός; Όλα αυτά τα πράγματα τα γνωρίζει το σώμα σου. Αλλά η διανόηση είναι σε θέση επιβίωσης – στο 3D κουτί – και δεν πρόκειται να σου πει τίποτα.


 Αστρολογία

Ας πάμε τώρα στην αστρολογία. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας μιλήσω για την αστρολογία απόψε, γιατί δεν είναι εσωτεριστική. Είναι εξαιρετικά επιστημονική. Είναι η αρχαιότερη επιστήμη στον πλανήτη. Έτσι αναβάλλω την αστρολογία γι αύριο. Θα σας δώσω το κομμάτι Φυσικής της, το πώς δουλεύει και γιατί. Ίσως ν’ απομακρύνω τη μαγεία της, κάτι που δεν θ’ αρέσει σε ορισμένους, καθώς αγαπάνε το μυστικισμό του πράγματος. Ο ορισμός του μυστικισμού είναι, η ανεξήγητη επιστήμη του Θεού.
 Αριθμολογία – Ένα Ενεργειακό Σύστημα

Θα ήθελα ν’ ανοίξω ένα δύσκολο θέμα, το οποίο καθορίζει τον εσωτερισμό. Το 3
D κομμάτι σας πρέπει να παραμερίσει εντελώς, ώστε αυτή η εξήγηση να είναι κάπως περιεκτική. Για να σας πω πώς δουλεύει η αριθμολογία, θα πρέπει να σας πω σχετικά με την άλλη πλευρά του πέπλου. Να σας μιλήσω για μια υπερδιάστατη κβαντική κατάσταση, που αντιπροσωπεύει τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα για εσάς, την οποία όμως αγνοείτε.
 Στην αλυσίδα της πραγματικότητας που βρίσκεστε, η οποία είναι γραμμική – ένα χρονικό πλαίσιο τόσο περιοριστικό – δεν μπορείτε να σταματήσετε το ρολόι, Ότι και να γίνει, αυτό προχωράει. Δεν μπορείτε να το αντιστρέψετε. 

Πηγαίνει μόνο προς μία κατεύθυνση κι εσείς κινείστε συνεχώς. Δεν μπορείτε να σταματήσετε. Δεν μπορείτε να πάτε μπροστά με διαφορετική ταχύτητα, ούτε πίσω. Τι περιορισμός! Φανταστείτε τώρα να είστε κάπου, όπου δεν υπάρχει καθόλου χρόνος, που η πραγματικότητα μπορεί να κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση, ταυτοχρόνως. Θα είναι τρομερή η σύγχυσή σας, επειδή τα πάντα θα μοιάζουν τυχαία. Αντί της τακτικής, μόνης 3D πραγματικότητας, εκείνο θα μοιάζει με χάος!

 Αυτά που βλέπετε είναι κάθε δυνατό δυναμικό για εσάς και τους γύρω σας και όλους επάνω στον πλανήτη, όλα μαζί σ’ ένα μέρος. Κανείς δεν έχει κανένα χρονικό περιορισμό. Οπότε υπάρχουν, όχι μόνο τα δυναμικά του τι θα μπορούσατε να κάνετε όταν φύγετε από τη συνάθροιση αυτή, αλλά και τα δυναμικά που είχατε σε αυτό που αποκαλείτε παρελθόν – όλα τα δυναμικά που υπήρχαν, τα οποία χάσατε ή δεν κάνατε, όλα μαζί σ’ ένα μέρος. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι τόσο χαοτικό; Έτσι κάθεστε και το κοιτάτε και φαίνεται τόσο μπερδεμένο και ανοργάνωτο. Οπότε το μόνο που λέτε είναι: «Πάρτε με πίσω σ’ εκείνη τη γραμμική αλυσίδα, όπου ήταν απλό!»
 Αυτή είναι μια κβαντική κατάσταση. Και καθώς διασχίζετε τη γέφυρα από το 3D πεδίο, έστω οριακά σ’ εκείνη την κβαντική κατάσταση, φαίνεται χαοτική – απίστευτα χαοτική – επειδή δεν υπάρχουν ορατοί κανόνες. Δεν υπάρχει «σύστημα», προφανώς επειδή αυτά που βλέπετε δεν προκύπτουν από αυτά που θα περιμένατε στο 3D πεδίο. Δεν είναι απλά ή μοναδικά ή οργανωμένα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τα καθορίσετε. Οπότε λέτε: «Πάρτε με από εδώ!» Μοιάζει με την περίπτωση αόμματων Ανθρώπων εκ γενετής, που ξαφνικά μπορούν να έχουν περιορισμένη όραση, μέσω των νέων επιστημονικών ανακαλύψεων. Όταν όμως συμβαίνει αυτό, λένε: «Καλύψτε μου τα μάτια! Είναι υπερβολικά διαφορετικό από την απλότητα που είχα συνηθίσει». Αυτό συμβαίνει με κάποιον τρισδιάστατο (3D), όταν διασχίζει το πέπλο και του φαίνεται σαν χάος. Δεν είναι χάος, απλώς δεν είναι αυτό που έχουν συνηθίσει.
 Ακόμα και οι καλύτεροί σας επιστήμονες είχαν δυσκολίες αρχικά με την κβαντική φυσική. Είδαν τη φαινομενική αποδιοργάνωση και τυχαία κατάσταση και διαμαρτυρήθηκαν. Φώναζαν φράσεις, όπως: «Ο Θεός μου δεν μπορεί να είναι ένας χαοτικός Θεός. Δεν θα είμαι μέρος ενός συστήματος που είναι χαοτικό. Δεν δουλεύει έτσι το Σύμπαν. Πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα, ένα πλάνο, να υπάρχουν νόμοι, όχι χάος». Κι έχουν δίκιο. Γιατί τώρα σας λέμε ότι αυτό που φαίνεται σαν 3D σύγχυση, είναι κβαντική οργάνωση. Υπάρχει πράγματι ένα σύστημα, που έχει να κάνει με δόνηση και ενέργεια.
Στο σύστημα αυτό, οτιδήποτε δονείται σε μια συχνότητα, μ’ έναν υπερδιάστατο τρόπο, θέτει τα δυναμικά που είναι «σημειωμένα» για το δονητικό του ρυθμό. Είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε. Τότε γίνονται «σημειωμένα δυναμικά». 


Αυτά αντιπροσωπεύουν τα δυναμικά που είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν στην 3D πραγματικότητα, επειδή υπάρχει μια μοναδική δόνηση γύρω τους, σε αντίθεση με αυτά που δεν δονούνται. 

Επιπλέον, υπάρχουν ίνες δόνησης που είναι υπέροχες και βρίσκονται πάντα ανάμεσα σε όλα τα δυναμικά. Υπάρχουν ίνες σ’ αυτό που φαίνεται να είναι χάος, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, το πώς συναντιούνται, τι κάνουν. Το αποκαλείτε σύμπτωση, αλλά ένας ΕργάτηςΦωτός το λέει συγχρονικότητα. Όπως και να το πείτε, αντιπροσωπεύει ένα σύστημα με κανόνες, οι οποίοι όμως δεν συμμορφώνονται με το 3D πεδίο.


Πολλοί ισχυρίζονται: «Δεν υπάρχουν ατυχήματα». Αυτή η δήλωση εξοργίζει τους λογικά σκεπτόμενους, που αντιλένε: «Αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω ακούσει. ‘Δεν υπάρχουν ατυχήματα;’ Μα φυσικά υπάρχουν ατυχήματα». Όχι, δεν υπάρχουν ατυχήματα. 

Είναι απλώς δυναμικά που εκδηλώνονται σε πραγματικότητα, βάσει της δόνησης των κβαντικών χαρακτηριστικών και διασυνδέονται με αυτό που αποκαλείτε συνδημιουργία. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που θα λέγατε σχεδιασμό, αλλά υπάρχει κάποια οργάνωση.
Είναι ένα πανέμορφο σύστημα. Κοιτάξτε· τι σας έφερε εδώ; Έχετε κάποια επιφώτιση; Συμβαίνει κάτι εδώ – μια ενέργεια μήπως; Ναι, υπάρχει. Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. 


Νομίζετε ότι αυτό είναι τυχαίο; 

Τι σας έφερε στην καρέκλα μπροστά μου; Τι έφερε τα μάτια σας  σ’ αυτές τις σελίδες, ή τ’ αυτιά σας ν’ ακούσουν το μήνυμα; Γι αυτό το πράγμα μιλάω. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχει ένα σύστημα που συμβαίνει κι εσείς είστε μέρος αυτού.
 Κάθε φορά που βλέπετε 11:11 στο ρολόι, λέτε «Ώ, τι σύμπτωση»; Ή μήπως γνωρίζετε τι συμβολίζει ο αριθμός 11 στην αριθμολογία; 

Είναι διαφωτισμός και φώτιση.  

Δυο αριθμοί ένα μαζί, που ο καθένας σημαίνει νέα αρχή

Μαζί, προκύπτει ένας αυθεντικός αριθμός, που αντιπροσωπεύει διαφωτισμό και φώτιση. Και γιατί σας παρουσιάζεται τόσο συχνά; 

Επειδή είναι το σημάδι της εποχής. Είναι ο αριθμός της εποχής. Η αριθμολογία είναι μια δόνηση. Κι όταν δείτε τη σημασία της και τι μπορεί να σημαίνουν οι αριθμοί στη ζωή σας, δώστε προσοχή. 

Το σύστημα το δημιουργεί αυτό και η αριθμολογία ταιριάζει απόλυτα σ’ ένα σύστημα δονήσεων.
 Διασχίστε μια ακόμα γέφυρα μαζί μου, δίνοντας προσοχή στο άνοιγμα των ταρώ, το οποίο έχουν πει κάποιοι ότι είναι δουλειά του διαβόλου. «Απλώνεις τα χαρτιά και με κάποιο τρόπο σου λένε τι να κάνεις; Αυτό δεν είναι κλήδονας;» Όχι, δεν είναι. Τα ταρώ δεν έχουν καμιά σχέση με πρόβλεψη του μέλλοντος. Ακούστε. Αν το ακούτε για πρώτη φορά, αφήστε με να σας πω τι είναι. 

Το άνοιγμα των ταρώ είναι ένας όμορφος διαισθητικός τρόπος να ομαλοποιείς το χάος για μια στιγμή. Μόνο για μια στιγμή, ώστε να δεις ορισμένα πράγματα στη ζωή σου, μέσα απ’ αυτό το σύστημα, για να κατανοήσεις καλύτερα την ενέργειά σου. Ξανά, σου δείχνει όσα  δεν γνωρίζει η διανόηση. Γιατί αποκαλύπτει την ενέργεια της δόνησης, μέσα στο σύστημα για το οποίο μιλάμε.
Πόσο όμορφο σύστημα είναι! Εσωτερικό! Πάρτο ή άστο. Η αριθμολογία έχει υπάρξει για πολύ καιρό. Εντέλει, δεν είναι η νέα εποχή. Είναι αρκετά παλιά. Μήπως οι αρχαίοι γνώριζαν κάτι που εσείς μόλις τώρα ξανα-ανακαλύπτετε; Μήπως γνώριζαν για τους αριθμούς και ανέκαθεν τους χρησιμοποιούσαν; Ορισμένοι λένε: «Σύμφωνα με την αριθμολογία, πρέπει κάτι να ζυμώνεται το Σεπτέμβριο αυτού του έτους. Γιατί αυτό είναι το έτος 2007 κι ο Σεπτέμβριος είναι επίσης 9. Τι να είναι;»
 Το ένατο δονητικό έτος [2007] αντιπροσωπεύει το τέλος, ολοκλήρωση, το συμμάζεμα κάποιου πράγματος. Στη συνέχεια είναι το 2008, το οποίο είναι ένα [2008=10=1]. Αυτό αντιπροσωπεύει επανεκκίνηση, μοναδικότητα και νέες αρχές. Αυτό προκύπτει κάθε εννέα χρόνια. Προκύπτει εννέα και ένα. Είναι απλώς μαθηματικά. Όμως ποιος έχει κατασκευάσει τους εννεαετείς κύκλους; 

Βάλτε κάτω τους αριθμούς για να δείτε τι συνέβη τότε, ή τα δυναμικά αυτών. Να σας δώσω ένα στοιχείο – την περασμένη φορά που συνέβη [ο εννεαετής κύκλος], ήσασταν γύρω στο χρόνο της πρόβλεψης του Αρμαγεδδώνα, τον οποίο δεν βιώσατε. Το παρατηρήσατε αυτό; Υπάρχει πάντα το δυναμικό της αλλαγής, να ολοκληρώσεις κάτι και ν’ αρχίσεις κάτι άλλο. Και να ’σαι πάλι στο έτος εννέα. Θα μπορούσες να πεις: «Τότε τον 9/07 κάτι θα πρέπει να συμβεί, σωστά;»
 Υπάρχουν κι άλλες μέρες του μήνα με τη δόνηση του εννέα. Για παράδειγμα, στις 18 ή μήπως στις 27; «Λοιπόν Κρύων, τι θα συμβεί σε μια απ’ αυτές τις μέρες; 

 Θα σας πω τι θα συμβεί, ωστόσο εκείνη τη μέρα κάποιοι μπορεί να είστε εναρμονισμένοι με τον εσωτερισμό κι άλλοι μπορεί απλώς να τριγυρνάτε, χωρίς να νοιάζεστε. Θα σας πω όμως τι θα συμβεί. Αυτή είναι μια μέρα, σε όλη τη Γη, όποια κι αν είναι, που θα εορταστεί. Είναι μια μέρα εκπληκτικής γιορτής για την αλλαγή. 

Μη φοβάστε αυτά τα πράγματα. Η αριθμολογία σάς λέει όσα δε σας λέει η διανόηση, οπότε στην περίπτωση αυτή, σας κάνει νύξεις για τη δική σας Γη, για το μονοπάτι σας και για το τι κάνετε. 
 Γιατί δεν αξιοποιείτε εκείνη τη μέρα, βρισκόμενοι με μια ομάδα; Γιατί δεν κανονίζετε εκείνη τη μέρα να γιορτάσετε το γεγονός ότι κατευθύνεστε προς το 2012; 

Όπως έχουν πει οι Μάγια. Είναι εποχή φώτισης, ένα δονητικό χαρακτηριστικό που είδαν να επαναλαμβάνεται από χιλιάδες χρόνια, όπου η δόνηση του πλανήτη αύξανε και μειωνόταν. Αυτό έκαναν στ’ αστεροσκοπεία τους, καθώς παρατηρούσαν τον ήλιο και τη σελήνη. Υπολόγιζαν τα εσωτεριστικά δεδομένα! Εντόπιζαν πράγματι τις δονητικές αλλαγές της Γης. 
 
 Στο ένατο έτος λοιπόν, στον ένατο μήνα και σε μια δονητική του εννέα ημέρα, βρες το χρόνο να πεις: «Σ’ ευχαριστώ Πνεύμα που βρίσκομαι εδώ, που είμαι ζωντανός και μπορώ στον πλανήτη αυτό να κάνω μια αλλαγή στον εαυτό μου, στην υγεία μου, στον πλούτο μου και στην αγάπη της οικογενείας μου. Σ’ ευχαριστώ που μπορώ να είμαι ένας Φάρος αυτής της εποχής».  

Αυτό δεν ήταν το αρχικό σχέδιο, όταν εσύ μεγάλωνες, το γνωρίζεις; Κάτι το άλλαξε. Ρίξε μια ματιά στις προφητείες του Νοστράδαμου. Δεν ισχύουν πλέον. Όχι. Άλλαξες ρότα, πέρασες μια στροφή.  Αυτό είναι η αριθμολογία… ένα ενεργειακό σύστημα.
 Περασμένες Ζωές
 
Μεγάλο θέμα, ε; Πολλοί λένε: «Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο ανόητος, να πιστεύει σε περασμένες ζωές; Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη. Πώς μπορείς να επιμένεις σ’ ένα τέτοιο θέμα περασμένων ζωών;»
 Δεν θ’ ακούσετε αποδείξεις περασμένων ζωών από αυτή την καρέκλα. Ποτέ δεν θα υπάρξει κανενός είδους απόλυτη πρακτική απόδειξη. Θα υπάρχουν πολλές σχετικές περιστασιακές, εμπειρικές μαρτυρίες, αλλά ποτέ κάτι που πραγματικά να το αποδεικνύει. 

Ή έχετε μια διαισθητική επιβεβαίωση και υπάρχει η γνώση, ή δεν την έχετε. Ρωτάμε όμως, τι καθοδήγησε την προσωπικότητά σας, ώστε να έρθετε τόσο διαφορετικοί από την αδελφή ή τον αδελφό σας, από τους ίδιους γονείς; 

Τι σας έκανε τόσο μοναδικούς; 

Τι σας έδωσε τις φοβίες, που κανείς δεν περίμενε να έχετε, χωρίς κάποια εμπειρία ζωής που τις δημιούργησε; 

Τι σας ώθησε να θέλετε ορισμένα πράγματα; Γιατί ο καλλιτέχνης έγινε καλλιτέχνης; Είναι όλα τυχαία; 

Όλα αυτά σας τα παρέχει η βιολογική ποικιλομορφία, όπως ισχυρίζεται η επιστήμη, ή μήπως υπάρχει κάποιο σύστημα; 
 Βάσει της κβαντικότητας των δυνατοτήτων που έχω περιγράψει, θα ήταν δυνατόν να έχετε ξαναζήσει στο παρελθόν; Η απάντηση είναι, ναι, πολλές φορές. Η απάντηση είναι, πως όσοι έρχονται σε κάποια συνάντηση σαν αυτή, το γνωρίζουν πολύ καλά. Οι γηραιές ψυχές έρχονται μαζί για να μάθουν αυτά τα εσωτερικά θέματα. Οι γηραιές ψυχές έλκονται από αυτά τα διαισθητικά πράγματα. Στην αίθουσα υπάρχουν γηραιές ψυχές. Έτσι λοιπόν, η πίστη έρχεται σε όσους αναζητούν την αλήθεια τους, καθώς είναι μέρος από τη μελέτη της θειότητας σας. Είναι ανόητο να μιλάς σε όσους δεν νοιάζονται, ή είναι καθηλωμένοι διανοητικά στο 3D κουτί τους.

Θα σας δώσω ορισμένες πληροφορίες για περασμένες ζωές που ίσως δεν έχετε ξανακούσει πριν, αλλά χρειάζεται να τις γνωρίζετε. Καθώς αυτό είναι το λιγότερο γνωστό κομμάτι του Ανθρώπου. Πρώτα καταλάβετε αυτό: 

Δεν εξυπηρετεί τη μεγαλοσύνη σας, να γνωρίζετε ποιοι ήσασταν και τι κάνατε. Γιατί όντως παρεμβαίνει στο μάθημα της ζωής σας. 

Είναι περισπασμός, οπότε μένει κρυφό και καλά κρυμμένο και υπάρχει λόγος γι αυτό. Θ’ απαριθμήσω μια σειρά γεγονότων και θα ’θελα να σας τονίσω ότι αυτές είναι πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι εποχή για εσωτερικούς κανόνες και δογματικές μελέτες. Αυτά είναι πολύτιμα πράγματα, για να σας δείξουν πόσο πολύ αγάπη δέχεστε, μέσα στο σύστημα. 
 Υπάρχει ένα σύστημα εδώ! Οτιδήποτε έχετε μάθει, πνευματικά, σε όλες τις ζωές στον πλανήτη αυτό, είναι αθροιστικό. Αποθηκεύεται κάπου και περνάει σ’ ένα εσωτερικό επίπεδο στο DNA σας, σε μια υπερδιάστατη κατάσταση, όταν γεννιέστε. Το περισυλλέγετε ξανά, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι και ποτέ δεν χρειάζεται να πάτε πίσω για να ξαναμάθετε πράγματα. Όλα όσα έχετε μάθει σε οποιαδήποτε ζωή, παραμένουν για την επόμενη φορά. Το γνωρίζατε αυτό; Και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι ν’ ανοίξετε το βάζο της εμπειρίας ζωής, με τη δική σας ελεύθερη, πνευματική επιλογή και ορίστε, ξεχύνεται η σοφία των αιώνων. Οι δάσκαλοι που είδατε να βαδίζουν στη σκηνή, το σαββατοκύριακο, το έχουν ξανακάνει αυτό παλαιότερα! Το έχουν βιώσει αυτό στο παρελθόν και τους είναι άνετο. Δεν είναι αποτέλεσμα μερικών χρόνων στη Γη. Είναι προϊόν χιλιετιών. Αυτή είναι η αλήθεια και θα ’πρεπε να τη νιώσεις αγαπητέ μου.
 Ας αναφέρω άλλο ένα πολύτιμο γεγονός. Έχεις κάποιο φίλο που ήταν μαζί σου σε όλα τα ταξίδια, αλλά δεν το γνωρίζεις. Αυτό που ονομάζεις Ανώτερο Εαυτό, τον οποίο δεν μπορείς καν να καθορίσεις, είναι ένα υπερδιάστατο κομμάτι σου – ένα κομμάτι του Θεού. 

Είναι ένα υπερδιάστατο κομμάτι του συστήματος. Είναι μέρος του φαινομενικού χάους, κάτι κοινό σε κάθε ζωή που είχες. Βλέπεις, έρχεσαι με τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό κάθε φορά. Είναι μέρος αυτού που αποκαλείς ψυχή σου και είναι ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός. Σκέψου το για μια στιγμή. Τι σημαίνει αυτό;
 Υπάρχει και συνέχεια. Εφόσον ο Ανώτερος Εαυτός σου και οι εμπειρίες περασμένων ζωών, είναι σ’ αυτό που λέγεται «κβαντικό πεδίο» [υπερδιάστατο], τότε τίθεται το ερώτημα: Είναι όντως περασμένη ζωή, τη στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος; Πώς μπορείς να χρησιμοποιείς τη λέξη περασμένη; Κι αν δεν είναι περασμένη ζωή, τότε τι είναι; Είναι τρέχουσα ζωή, σωστά; Όλα όσα έχεις μάθει, είναι η επισώρευση αυτού που είσαι, ενόσω περπατάς σ’ αυτό τον πλανήτη.
 Σοφή, γηραιά ψυχή, μπορεί να μην αισθάνεσαι πως είσαι γεμάτος σοφία, όμως μερικοί γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω – και όντως είσαι γεμάτος με γνώσεις. Έχεις την «ευφυΐα του Σύμπαντος» και το ξέρεις. Είναι κάτι διαισθητικό. Δεν μπορείς επακριβώς να το αγγίξεις, αλλά γνωρίζεις ότι είναι η αλήθεια. Αυτός ο Ανώτερος Εαυτός γνωρίζει το κάθε Ανθρώπινο Όν που ήσουν. Και δεν είναι σε μια σειρά, ούτε συναθροισμένα, ή σε μια γραμμική λίστα. Είναι όλα μαζί ανακατεμένα σ’ ένα μπολ, στην αγκαλιά σου. Και το έχουμε ξαναπεί… Όποιος θέλει, μπορεί ν’ ανασύρει απ’ αυτό το μπολ, το καλύτερο μέρος οποιασδήποτε από τις ζωές του και να το εφαρμόσει στην παρούσα του ζωή! Γι αυτό το λόγο υπάρχουν εκεί, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Είναι μέρος του συστήματος. Δεν είναι καθόλου παρελθόν.
 
 Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που πηγαίνει στο Ακασικό πεδίο και παίρνει τη σοφία, παίρνει το δάσκαλο, το πάθος της αγάπης του Θεού, τον ιερέα, την καλογριά, τον σαμάνο. Είναι όλα εκεί! Είναι μέρος του συστήματος ν’ αναγνωρίσεις την αλήθεια σου. Και τώρα γνωρίζεις γιατί είναι τόσο μοναδικό. Επειδή περικλείει τις εποχές της ύπαρξής σου εδώ. Αυτά είναι τα δεδομένα των περασμένων ζωών.
 «Κρύων, πιστεύω σε περασμένες ζωές. Πιστεύω στην κινησιολογία, ακόμα και στην αριθμολογία, γιατί έχω δει ότι δουλεύει. Όλα αυτά είναι εντάξει για μένα. Αλλά δυσκολεύομαι μ’ αυτούς τους Λεμούριους στο βουνό!» [Γέλια]

Εντάξει. Θέλω να το συναρμολογήσεις αυτό μαζί  μου. Θέλω ν’ αναστείλεις για μια στιγμή τις πεποιθήσεις και να διασχίσεις τη γέφυρα μαζί μου. Οι περισσότεροι λένε ότι ο Θεός είναι αιώνιος. Οτιδήποτε σημαίνει Θεός για σένα – Πηγή, Πνεύμα, Νοήμων Δημιουργός, Δημιουργός του Σύμπαντος, Νοήμον Σχέδιο – οι πιο πολλοί νιώθουν ότι είναι αιώνιο. 

Ο Θεός πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Ο Θεός μπορεί να είναι σε πολλά μέρη ταυτοχρόνως. Όλοι το γνωρίζουν. Θα μπορούσε να συνομιλεί μαζί σου τώρα και με κάποιον άλλον – ακόμα και κάποιον στο παρελθόν. Ποιος να είναι ο Θεός, που μπορεί να το κάνει αυτό; Προφανώς βρίσκεται σε μια κβαντική κατάσταση. Έτσι πρέπει να είναι.

 Σκέψου το… Σε κάποιο επίπεδο, ο Θεός συναντά την κάθε ψυχή που παρέρχεται, κάθε λεπτό της ημέρας. Επίσης υποδέχεται όλα τα νεογέννητα, κάθε λεπτό, σε κάθε μέρος του πλανήτη. Τι Θεός αλήθεια!! Παντού, ταυτοχρόνως, αγέραστος και άχρονος, ο Θεός είναι στο δυνητικό μέλλον, στο παρελθόν και βρίσκεται κι εδώ αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες όμως να εφαρμόσεις τα χαρακτηριστικά αυτά σ’ ένα πλάσμα που ζει ή ζούσε ποτέ στον πλανήτη; 

Λες: «Όχι, όχι, όχι, είναι ανόητο. Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό. Είναι βλασφημία!» Μερικοί αρχίζετε να βλέπετε πού το πάω. Οι Άνθρωποι που μαθαίνουν να μπαίνουν σε μια κβαντική κατάσταση, είναι Άνθρωποι που γίνονται άχρονοι. 

Το κάνετε αυτό όταν διαλογίζεστε. Δεν το νιώθετε; Το ξέρατε ότι το σωματικό ρολόι του συνεργάτη μου σταματά όταν κάνει ανώτερη επικοινωνία; Το έχουμε ξαναπεί. Όταν διασχίζετε το πέπλο, αναστέλλετε την 3D γραμμικότητά σας.
 Αυτό έκαναν οι Λεμούριοι, αλλά στο σωματικό επίπεδο. Είχαν τις στιβάδες του DNA που τους επέτρεπαν να κατανοούν μια κβαντική κατάσταση. Έτσι είχαν εξασκήσει πολύ τη σοφία που αφορά στο «πώς γίνονται» τα πράγματα. Ο λόγος που το έκαναν αυτό, ήταν ώστε να μπουν σε μια χρονο-κάψουλα δονητικής αλλαγής. Αν η Γη τα κατάφερνε ποτέ να περάσει την πρόκληση του Αρμαγεδδώνα (κάτι που έκανε) και όδευε προς της υπόσχεση του 2012 (κάτι που κάνετε), αυτή η χρονο-κάψουλα θα άνοιγε και θα σκόρπιζε τη σοφία της στον πλανήτη. Μπορούσαν να το κάνουν αυτό, επειδή έχουν το Θεό στο DNA τους, όπως ακριβώς κι εσείς! Τώρα δεν φαίνεται πολύ τρομακτικό, σωστά;
Σκεφτείτε το… Ποιοι ήσαν; Είναι ακριβώς σαν εσάς! Είναι σύντροφοι σ’ αυτή τη νέα εποχή. Αγαπούν την ανθρωπότητα τόσο πολύ, ώστε είδαν να έρχονται κάποια πράγματα που μπορεί να περιέστειλαν τη φυλή τους [η υποχώρηση της εποχής των πάγων, όπου βρίσκονταν πριν 50.000 χρόνια, επέτρεψε στα νερά να καλύψουν τη γη τους]. Έτσι μπήκαν σ’ αυτή την υπερδιάστατη κατάσταση. Λέτε: «Λοιπόν περίμεναν πολύ καιρό!» Όχι, δεν περίμεναν. Ρωτήστε τους. Γι αυτούς, είναι σαν να έφαγαν χθες μεσημεριανό στη Λεμουρία. Βρίσκονται σε μια άχρονη κατάσταση και τα δευτερόλεπτα σταμάτησαν στο ρολόι. Το μόνο που έκαναν ήταν να διασχίσουν το δρόμο και… νάτοι!
Οπότε, τι συμβαίνει με το βουνό αυτό; Είναι πράγματι απλό. Είναι το σημείο συνάντησης που επέλεξαν. Είναι μόνο ένα σημείο συνάντησης, από το οποίο προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όποιον τη ζητήσει. Κάθε φορά που βρέθηκα στη σκηνή με τον συνεργάτη μου, στο μαγικό αυτό μέρος, σας το υπενθύμισα - και θα το πω ξανά. 

Είναι μια πρόσκληση, να πάρετε έναν Λεμούριο στο σπίτι μαζί σας! Είναι απλώς Άνθρωποι που έζησαν σε πολύ αρχαίους καιρούς. Είχαν υψηλή τεχνολογία [κβαντική συνείδηση] στην κυτταρική τους δομή. Βρίσκονταν σε κβαντική κατάσταση με τα στοιχεία του πλανήτη. Σας φαίνεται παρατραβηγμένο; Τι γνωρίζετε για τους δικούς σας αυτόχθονες; Οι Λεμούριοι γνώριζαν για τους πλανήτες, τη βιολογία, το DNA, τα μαγνητικά. Και τώρα εμφανίζονται να βοηθήσουν όσους από εσάς επιθυμούν να ξεκινήσουν αυτό το υπερδιάστατο ταξίδι. Είναι μέρος του συστήματος.
 «Κρύων, έχω πρόβλημα με το Θεό. Πού είναι ο Θεός; Θέλουμε να κατέβει και να μονοιάσει αυτό τον πλανήτη. Ω, θέλω τόσο πολύ την ειρήνη, με όλα αυτά που ακούγονται στις ειδήσεις. Υπάρχει τελικά Θεός; Τι απόδειξη υπάρχει;»
 Λοιπόν, ρωτήστε τους αστρονόμους σας, οι οποίοι συνταιριάζουν την ενέργεια με τα δυναμικά. Αυτή τη στιγμή ξύνουν το κεφάλι τους. Τι είναι νοήμον σχέδιο; Δεν λένε τη λέξη «Θεός», αλλά θα πουν όλα τ’ άλλα. «Υπάρχει ένα σύστημα», θα πουν. «Ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο, όσο νομίζαμε». Το βλέπουν αλλά δεν μπορούν να το καθορίσουν. Ξέρουν όμως ότι είναι νοήμον και, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μας έχει δημιουργήσει.
  Ξέρετε τι κάνει ο Άνθρωπος μόλις μεγαλώσει; Αναζητάει τον Δημιουργό! Είναι σχεδόν σαν καταγγελία, ότι κάτι συμβαίνει στο DNA σας, που σας ωθεί να βρείτε το Θεό! Όταν πάνω από το 85% του πλανήτη ακολουθεί μια θρησκεία, η οποία πιστεύει ότι η ψυχή είναι αιώνια, χρειάζεται να δείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Ορισμένες θρησκείες θέλουν να βάλουν το Θεό σ’ ένα κτίριο. Χαίρονται να ξέρουν ότι είναι εκεί, ώστε να πάνε να τον επισκεφθούν και να τον λατρέψουν. Και οι υπόλοιποι τι κάνετε; Θέλετε να τον βρείτε μέσα σας, καθώς έχετε εμπειρία αιώνων, που σας ξεφωνίζει ότι εκεί θα τον βρείτε.
 Θέλεις να ξέρεις αν ο Θεός είναι αληθινός; Έχεις την τόλμη να καθίσεις και να πεις: «Αγαπητέ Θεέ, θέλω να γνωρίζω αν είσαι εδώ ή όχι. Με αγνή πρόθεση σου ζητώ να μου δείξεις». Έχεις την τόλμη να το κάνεις αυτό; Εκείνη θα είναι η νύχτα που δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς, επειδή τότε οι Άγγελοι που ήσαν δίπλα σου όλη τη ζωή σου, αρχίζουν να συμμετέχουν ενεργά!
 Δίνεις τότε την άδεια να προχωρήσει η θεραπεία, να γίνεις εν μέρει υπερδιάστατος, να επισκεφθείς μια κβαντική κατάσταση, να ζήσεις περισσότερο και πιο ειρηνικά και να δημιουργήσεις ειρήνη στη χώρα σου. Θ’ αρχίσεις να κινείσαι με τρόπους που δεν θα πίστευες ποτέ ότι είναι δυνατοί, μέσα από μια κβαντική ευφυΐα που κυριολεκτικά μεταφέρει τις σκέψεις σου και τις προσευχές σου, εκεί που πρέπει. Γίνεσαι συμμέτοχος με το Θεό. Γίνεσαι αυτός που μεταφέρει το φως – το οποίο εκλιπαρούσες το Θεό να μεταφέρεις – σ’ εκείνους που το έχουν τόσο ανάγκη.

 Βλέπεις, είναι μέρος του συστήματος, που πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι χαοτικό, αλλά δεν είναι. Ω, είναι πανέμορφο. Είναι γεμάτο αγάπη. Μπορείς να δεις τις ίνες καθώς δονούνται – όλες με σημασία και σκοπό – όχι χαοτικά. Και με πρόθεση, μπορείς να τις ελέγξεις, δημιουργώντας τη δική σου αλήθεια, τη δική σου πραγματικότητα, δημιουργώντας μια ζωή πολύ διαφορετική απ’ αυτή που νόμιζες ότι είχες. Αυτός είναι ο εσωτερισμός. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων. Αύριο θα μιλήσουμε για τη Φυσική.

 Σήμερα μιλάμε για την αγάπη του Θεού.

 Αυτό λοιπόν είναι το μήνυμά μου, διαμέσου αυτού του διαυγούς καναλιού που κάθεται στην καρέκλα μπροστά σας. Εμείς δεν φεύγουμε σήμερα από το κτίριο. Εσείς αποχωρείτε. Όταν επιστρέψετε αύριο, θα μας βρείτε όλους εδώ.

Κι έτσι είναι.


ΚΡΥΩΝ

 Πηγή: www.kryon.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου