Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η Αφύπνιση της Ελλάδας και της Γης…. Το Κρίσιμο Πλήθος των 333



Το Κρίσιμο Πλήθος των 333

Όπως οι περισσότεροι σήμερα έχουμε συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε σε μία από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες φάσεις αλλαγής και μετάβασης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό-παγκόσμια επίπεδο. 

Μία μετάβαση από το παλιό, το διεφθαρμένο, το σκοτεινό στη νέα ενέργεια που χαρακτηρίζεται από περισσότερο φως και ενότητα.

Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ιστορίας της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Γης μας. 

Ίσως πολλοί από εμάς να έχουμε νιώσει πως δεν βρισκόμαστε αυτή την εποχή εδώ τυχαία, ότι έχουμε μία πολύ σημαντική και σπουδαία αποστολή να επιτελέσουμε.
 
Και πράγματι έτσι είναι!

Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η συσπείρωση, η ενότητα και η συνεργασία όλων των ανθρώπων με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό νου, όλων όσων βρίσκονται σε διάφορα φιλοσοφικά, θεραπευτικά και πνευματικά μονοπάτια και συνειδητά εργάζονται για το φως τόσο στη ζωή τους όσο και στη ζωή του Πλανήτη.


Αόρατος πόλεμος

Καθώς σήμερα βαλλόμαστε από παντού, καθώς το σκοτάδι έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο μέσα από τα ΜΜΕ, μέσω της Πολιτικής και των Κυβερνήσεων, μέσα από την Οικονομική Κρίση, την καταστρατήγηση των ελευθεριών, την καταδυνάστευση της φύσης και της υγείας, μέσα από την πλύση εγκεφάλου, τον έλεγχο του νου και γενικότερα της ζωής μας, καθώς λοιπόν το σκοτάδι επιμένει, το φως επιμένει ακόμη πιο πολύ και φυσικά διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα όχι απλά να αντισταθεί αλλά και να επικρατήσει κατά κράτος!

Μπορεί «κάποιοι» να διαθέτουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους, δεν έχουν ωστόσο σε καμία περίπτωση τη δύναμη να διαφθείρουν την καρδιά και το ελεύθερο πνεύμα μας. 

Γιατί όσο σκοτάδι και αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις γύρω από ένα αναμμένο κερί, ανενόχλητο εκείνο θα εκπέμπει το φως του…

Μπροστά λοιπόν σε αυτές τις έντονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως άτομα, ως πολίτες της Ελλάδας, ως κάτοικοι της Γης, στην πραγματικότητα δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε ώστε να νιώθουμε αδύναμοι. 

Το μεγάλο «όπλο» που διαθέτουμε στα χέρια μας αναμφίβολα είναι η ενότητα και η συντονισμένη πρόθεση μας για τη Θεραπεία και το Ανώτερο Καλό όλων. 

Και αυτό δεν είναι μόνο λόγια και θεωρία…

Το πείραμα

Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί επιστημονικές έρευνες και μελέτες που έχουν αποδείξει πως η συντονισμένη και ενωμένη προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά μία συνολική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, το 1972 σε 24 πόλεις των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε ένα πείραμα κατά το οποίο άνθρωποι εκπαιδεύτηκαν να νιώθουν το συναίσθημα της Ειρήνης σε συγκεκριμένη ώρα μέσα στην ημέρα τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία των συγκεκριμένων πόλεων που λάμβαναν μέρος στο πείραμα. 

Τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν ήταν η στατιστική μείωση των εγκλημάτων, της βίας, των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και η άνοδος της οικονομίας και των χρηματιστηρίων! 

Ενώ όταν ο συντονισμός αυτός των ανθρώπων σταμάτησε, αυτόματα τα στατιστικά αντιστράφηκαν!

Επανέλαβαν το πείραμα πολλές φορές για να επιβεβαιώσουν πως οι αλλαγές δεν ήταν τυχαίες. 

Τελικά αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη μεγαλύτερο πείραμα, το οποίο και έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα “ Journal of Conflict Resolution ”το 1988.

 Αυτό το πείραμα ονομάστηκε «Σχέδιο Παγκόσμιας Ειρήνης στη Μέση Ανατολή». Συνέβη κατά τον πόλεμο Λιβάνου-Ισραήλ στις αρχές του’80. 

Κατά τη διάρκεια αυτού του νέου πειράματος, άνθρωποι, επίσης εκπαιδευμένοι στο να βιώνουν το συναίσθημα της Ειρήνης και ταυτόχρονα συντονισμένοι, κατόρθωσαν να εκμηδενίσουν τις εχθροπραξίες για όσο χρονικό διάστημα το πείραμα λάμβανε χώρα. 

Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων καταφέρει να συντονιστεί και να μεταδώσει δονήσεις Ειρήνης και Θεραπείας, η επίδραση της ψυχολογικής και διανοητικής κατάστασης αυτού του πλήθους εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σύνολο.

Πως βγαίνει το 333 

Οι στατιστικολόγοι έχουν προσδιορίσει αυτόν τον συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος είναι η τετραγωνική ρίζα του 1% του πληθυσμού. Ο αριθμός αυτός αποτελεί την αφετηρία της αλλαγής και όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα αποτέλεσμα.

Για τα ελληνικά δεδομένα η τετραγωνική ρίζα του 1% του πληθυσμού της Ελλάδας που μόλις ξεπερνά τα 11 εκατ. κατοίκους είναι 333 άτομα!!!! 

Τα 333 άτομα αποτελούν, σύμφωνα με τις παραπάνω στατιστικές έρευνες και πειράματα,  το κρίσιμο πλήθος για τη θεραπεία της Ελλάδας!



Αν λοιπόν κατορθώσουμε και συντονιστούμε 333, το λιγότερο, άνθρωποι σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας για ένα χρονικό διάστημα, μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι και στην πράξη να κάνουμε τη διαφορά. 

Όχι μόνο για το καλό της Ελλάδας… 

Ξεμπλοκάροντας και απελευθερώνοντας την Ελλάδα, που αποτελεί κομβικό ενεργειακό σημείο πάνω στη Γη, η θετική ενέργεια, η θεραπεία και το φως θα αρχίσει να μεταδίδεται αυτόματα παντού, σε όλη τη Γη!


Οργάνωση

Αγαπητοί φίλοι, βρισκόμαστε εδώ, σε αυτόν τον τόπο, αυτή τη χρονική στιγμή για να επιφέρουμε θετικές αλλαγές σε ατομικό και διασυλλογικό επίπεδο. 

Βρισκόμαστε εδώ για να γειώσουμε περισσότερο θεραπευτικό φως για τις ζωές μας και τη ζωή των συνανθρώπων, της χώρας και του πλανήτη μας.

Βρισκόμαστε εδώ σε αυτόν τον ενεργειακό τόπο, λουσμένο από το ηλιακό φως και ο οποίος αποτελεί πηγή σοφίας, ανάπτυξης και συνεισφοράς προς άλλους πολιτισμούς,  ώστε να κατορθώσουμε επιτέλους να διασπάσουμε το αρνητικό κάρμα της διχόνοιας, του διαχωρισμού και της αλληλοκατηγορίας που για αιώνες τώρα στιγματίζει την πορεία μας και μας αποδυναμώνει.

Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ για να ενώσουμε συνειδητά τις καρδιές και τις δυνάμεις μας και να επιφέρουμε με το δικό μας τρόπο τις επιθυμητές αλλαγές για Ειρήνη, Συνεργασία, Αφθονίας, Γαλήνη, Θεραπεία, Αγάπη και Φως τόσο στη χώρα μας όσο και σε ολόκληρη τη Γη.

Μία συντονισμένη ομάδα απλών ανθρώπων έχουμε λοιπόν αποφασίσει να προχωρήσουμε δυναμικά, ενωμένα και οργανωμένα σε ένα κοινό σκοπό για την «Αφύπνιση της Ελλάδας και της Γης». 

Για την υλοποίηση αυτού του σκοπού καλούμε τη συνειδητή και ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων.

Η συγκεκριμένη αυτή κίνηση δεν οργανώνεται από κάποιον φορέα αλλά , τονίζουμε,  αποτελεί μία αυθόρμητη επιλογή ανθρώπων που διαθέτουν ανοιχτή καρδιά, θετική πρόθεση, αλλά και την κατάλληλη εκπαίδευση. 

Η κατάλληλη αυτή εκπαίδευση είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί και απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως!

Μάλιστα, εκτός από τη θετική επίδραση της στη χώρα μας και στη γη γενικότερα, μας οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές και φωτεινές εξελίξεις και συνειδητοποιήσεις μέσα στην καθημερινή προσωπική ζωή μας. 

Μελετήστε προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό, λάβετε αυτή την απλή ενεργειακή εκπαίδευση και αν νιώσετε ένα εσωτερικό κάλεσμα, μία ενεργειακή ανάταση και ένα αληθινό άνοιγμα καρδιάς, τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες και να συντονιστείτε και εσείς μαζί μας σε αυτό τον Κοινό Σκοπό!

 Η Εκπαίδευση

 Απευθύνεται σε όλους όσους διαθέτουν ανοιχτή καρδιά, ανοιχτό νου και θετική πρόθεση!

Αν δεν έχεις καθόλου εξασκηθεί σε πρακτικές χαλάρωσης και διαλογισμού ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:


Κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές αναπνοές (εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα) ώστε να χαλαρώσεις…

Φέρε την προσοχή σου στην καρδιά σου (στο κέντρο του θώρακα, όπου βρίσκεται το ενεργειακό κέντρο της αγάπης) και νιώσε ότι ανοίγεις την καρδιά σου, όπως ένα λουλούδι ανοίγει τα πέταλά του…

Άνοιξε διάπλατα την καρδιά σου και άνθισε μέσα στην γαλήνη και την αληθινή αγάπη που βρίσκεται μέσα στο κέντρο της καρδιάς σου…

Μείνε για λίγο βιώνοντας αυτή την αίσθηση…

Στη συνέχεια, φαντάσου πως με έναν μαγικό τρόπο αλλάζουν όλα στη ζωή σου, στη ζωή της χώρας σου αλλά και σε ολόκληρη τη γη… 

Ένα κύμα ειρήνης, θεραπείας, αγάπης, καλοσύνης, χαράς, αφθονίας και γαλήνης απλωνόταν παντού…

Βίωσε βαθιά μέσα στην καρδιά σου αυτό το συναίσθημα ακόμα και αν ο νους και η λογική σου αντιστέκονται. 

Νιώσε πως αυτό έχει γίνει πραγματικότητα, μπορείς με τη φαντασία σου να το δεις στα πρόσωπα των ανθρώπων που είναι λαμπερά και χαρούμενα… 

Βιώσε αυτή την πραγματικότητα με όλες τις αισθήσεις σου…


Έπειτα νιώσε βαθιά ευγνωμοσύνη… 

Ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά σου για αυτό το δώρο της ειρήνης και της θεραπείας στη ζωή σου, στη χώρα σου, στη γη…

Πάρε δύο βαθιές αναπνοές αναζωογόνησης και ανάτασης και άνοιξε τα μάτια σου.

Εφάρμοσε την παραπάνω άσκηση μερικές φορές (είτε διάβάζοντάς την αργά είτε μαθαίνοντάς την απέξω), ώστε η καρδιά και ο νους σου να εκπαιδευτούν στο να βιώνουν εύκολα αυτά τα συναισθήματα (της ειρήνης, της γαλήνης, της χαράς, της αφθονίας, της καλοσύνης, της ευγνωμοσύνης και της αγάπης) και όταν σου ζητηθεί να συνδέεσαι εύκολα μαζί τους, ό,τι και αν κάνεις, όπου και αν βρίσκεσαι. 

Η Ενεργειακή Εργασία και ο Συντονισμός

Ο συντονισμός θα πραγματοποιείται κάθε βράδυ στις 9.00 για 10 με 15 λεπτά. Βάλε επομένως επαναλαμβανόμενη αφύπνιση στο κινητό σου ώστε να σου το υπενθυμίζει.

Ό,τι και αν κάνεις, όπου και αν βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή, δεν χρειάζεται να διακόψεις τη δραστηριότητά σου, απλώς να εστιάσεις στο κέντρο της καρδιάς σου και να εκπέμψεις συναισθήματα ειρήνης, γαλήνης, θεραπείας, χαράς, αφθονίας, ευγνωμοσύνης και αγάπης για εσένα, τους γύρω σου, τη χώρα σου και όλη τη γη (για 10 με 15 λεπτά). 

Τα συναισθήματα αυτά θα τα βιώνεις σαν να έχει όντως πραγματοποιηθεί στο 100% ειρήνη, θεραπεία, αφθονία, χαρά, γαλήνη και αγάπη στη χώρα σου και σε όλη τη γη και χωρίς καμία αμφιβολία και αντίσταση της λογικής και του νου σου.

Αν ωστόσο είσαι κάπου μόνος/η σου μπορείς να εφαρμόσεις τον παραπάνω διαλογισμό ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική θεραπείας γνωρίζεις, αρκεί να εκπέμψεις τα συναισθήματα της ειρήνης, γαλήνης, θεραπείας, χαράς, αφθονίας και αγάπης για εσένα, τους συνανθρώπους σου, τη χώρα σου και όλη τη γη.

Να θυμάσαι πως εκείνη τη στιγμή λειτουργείς ως «κεραία» θετικότητας και αγάπης συντονισμένη με ένα ευρύτερο ενεργειακό δίκτυο, το οποίο δημιουργούμε όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Είναι καλό, αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια, να αναλάβεις σοβαρά, υπεύθυνα και ενεργά το ρόλο σου και να μην ξεχνάς να συντονίζεσαι κάθε βράδυ στις 9.00μμ μαζί μας.

Επίσης είναι καλό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να λειτουργείς ως κεραία θετικότητας και αγάπης, να μη σκέφτεσαι και αισθάνεσαι αρνητικά (όσο αυτό είναι δυνατό και εφικτό), να μη φοβάσαι για όλα όσα ακούς και βλέπεις γύρω σου αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στο φως και ότι όλα θα έχουν μία θετική έκβαση. 

Διατηρώντας μία θετική στάση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σου δεν αναιρείς τη διαδικασία στην οποία συμμετέχεις κάθε βράδυ στις 9.00.

Να θυμάσαι πως τα θετικά συναισθήματα είναι αυτά που σε συντονίζουν με το ευρύτερο ενεργειακό πεδίο, είναι η γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ μας.

Επίσης να γνωρίζεις πως ο συντονισμός αυτός είναι πέρα από κάθε θρησκευτική ή πνευματική ιδεολογία, αποτελεί μία εσωτερική τεχνολογία αγάπης για όλους.

Γίνε επομένως η ειρήνη, η θεραπεία, η χαρά, η συμπόνια, η αγάπη και η καλοσύνη που θέλεις να έχεις στη ζωή σου…

Μετέδωσε όλες αυτές τις πληροφορίες σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα είτε μέσω email είτε βγάζοντας τις φωτοτυπία.

Αν είσαι έμπειρος στις τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού, μπορείς να εκπαιδεύεις και να βοηθάς άλλα άτομα ώστε να επιτυγχάνουν το συντονισμό.

Αυτή η διαδικασία επωφελεί όχι μόνο τη χώρα και τον πλανήτη αλλά και εσένα, την οικογένειά σου και τους γύρω σου.

Ο καθημερινός και επαναλαμβανόμενος συντονισμός δημιουργεί ένα πεδίο θετικότητας, ειρήνης και θεραπείας που σύμφωνα με την κβαντική φυσική επηρεάζει τους πάντες. 

Ενώ η αιτία που η άσκηση αυτή πραγματοποιείται στις 9.00 το βράδυ είναι γιατί, μετά τη δύση του Ηλίου, το ενεργειακό πεδίο της Γης ηρεμεί και καταλαγιάζει και οι θεραπευτικές δονήσεις που εκπέμπουμε συντονισμένα μεταφέρονται ευκολότερα…

Θα θέλαμε λοιπόν να σε ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σου και την υπερπολύτιμη βοήθειά σου στο από κοινού έργο μας. 

Εφάρμοσέ το και διάδωσε το παντού και πάντα, καθώς το φως και η αγάπη δεν έχουν όρια!!!

 Το παραπάνω κείμενο, έφθασε μέσω email ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου