Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΣΕ 10 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Στην ανατολή της νέας χρονιάς, σας καλούμε σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης, για να καταστρώσουμε τους χάρτες, να πάρουμε τις πυξίδες, να ετοιμάσουμε το πλοίο μας & να τοποθετηθούμε ως κυβερνήτες στη νέα μας ζωή, για ένα ταξίδι στη νέα εποχή που ξεκινάει αυτή τη σημαντική χρονιά.

 Μέσα από μια ανασκόπηση & αναδρομή των εμπειριών, των προκλήσεων, των επιτευγμάτων, των διδαγμάτων & των μαθημάτων της προηγούμενης χρονιάς, θα οριοθετήσουμε το σχέδιο δράσης & υλοποίησης των επιθυμιών & των στόχων μας για το 2012.

Με σημάδι & πυξίδα τη σοφία που έχουμε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας, θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας, θα χρωματίσουμε το διαδρομή του νέου μας ταξιδιού στο ελπιδοφόρο, δημιουργικό, παραγωγικό & πολυσυζητημένο 2012, που θα σηματοδοτήσει την πορεία των επόμενων χρόνων της δημιουργικής, 

χαρούμενης, φωτεινής & επιτυχημένης μας ζωής.


Η ζωή μας & η ευτυχία μας είναι στην κυριολεξία στο χέρι μας.

Εμείς είμαστε οι συν-δημιουργοί της ευημερίας μας.

Είναι πολύ σημαντική & κατάλληλη η στιγμή αυτή στην αρχή της καινούριας χρονιάς να καταστρώσουμε & να προσδιορίσουμε που θέλουμε να οδηγηθούμε.

Το 2012 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά.

Είναι η χρονιά των αλλαγών, της ελευθερίας & της αγάπης.

Μια χρονιά που όλοι μας πρέπει να κάνουμε την προσωπική εργασία με τον εαυτό μας, να ξεκαθαρίσουμε κάθε παλαιό φορτίο που φέρνουμε μαζί μας, με την προοπτική της εξέλιξης μας σε ένα φωτεινό λαμπερό εξαγνισμένο & ενδυναμωμένο νέο εαυτό.

Η νέα ενέργεια του πλανήτη, μας καλεί να συντονιστούμε μαζί της & να αναδείξουμε τον αληθινό μας εαυτό.

Είναι η χρονιά που αν δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε, που πηγαίνουμε & με ποιόν θα βαδίσουμε, θα μας δυσκολέψει, θα μας προβληματίσει & θα μας φέρει τα πάνω κάτω.

Σε μια χρονιά αλλαγής ή αποφασίζουμε να αλλάξουμε συνειδητά ότι μας περιορίζει & μας δυσκολεύει ή η αλλαγή θα έρθει από μόνη της με απρόβλεπτους, αυστηρούς & δύσκολους τρόπους, που θα μας από-προγραμματίσουν, θα μας αυτό- περιορίσουν & θα μας προκαλέσουν.

Αυτή είναι η χρονιά της προσωπικής μεταβατικής περιόδου, η εποχή της αλλαγής στην νοοτροπία, στην κατεύθυνση, στην εργασία, στις σχέσεις & σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε ότι οι αλλαγές αυτές θα μας οδηγήσουν στο επόμενο βήμα.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε επίγνωση στο τρόπο που βιώνουμε τις εμπειρίες μας, στο πως θα αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας & πως θα ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας.

Ο σκοπός της εργασίας και του προγραμματισμού είναι να σχεδιάσουμε τις ενέργειές μας για το 2012, έτσι ώστε να βιώσουμε αυτή τη σημαντική χρονιά 5, που το μόνο σταθερό της στοιχείο θα είναι η αλλαγή, που φέρνει μαζί της την ευκαιρία για περιπέτεια, ρίσκο, έξαψη, ερεθίσματα & εξερεύνηση.

Το κοσμικό ενεργειακό πρότυπο του 5 είναι ότι απελευθερώνει, αλλάζει, προσαρμόζει, επιταχύνει, ενεργοποιεί, διευρύνει & δημιουργεί.

Θα επεξεργαστούμε και θα εκτιμήσουμε τι συνέβη την προηγούμενη χρονιά.
Θα συνειδητοποιήσουμε τα μαθήματα που λάβαμε από τις εμπειρίες μας.
Θα δημιουργήσουμε μια θετική εστίαση για παραγωγή αποτελεσμάτων.
Θα προσδιορίσουμε τους στόχους μας για το νέο χρόνο.
Θα ετοιμάσουμε ένα σύστημα προγραμματισμού που θα μας εξασφαλίσει την επιτυχία.
Θα μάθουμε τι είναι απαραίτητο να γίνει για την αλλαγή στη συνειδητότητα μας.


Το σεμινάριο συντονίζει η Καίτη Σαμαρτζή
Life Coach
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου