Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Το δώρο Το Μυστικό των Μάγων




Η Συμπαντική Ενέργεια σε κίνηση

Η Συμπαντική Ενέργεια έχει τη διάθεση να ανακατεύει ή να συμμαζεύει αυτά που έχουν διαχωριστεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πολικότητας στην οποία θα παιχτεί το Μεγάλο Παιχνίδι. 




Στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, όλες οι ενέργειες που είναι σε συμφωνία με την Συμπαντική Ενέργεια θα υποστηριχτούν και όλες οι ενέργειες που ρέουν ενάντια στην κίνηση θα βρουν μεγάλη αντίσταση. 

Η κίνηση της Συμπαντικής Ενέργειας είναι η κίνηση της ανάμειξης. Ένας τρόπος που αυτό φανερώθηκε στο Παιχνίδι σας ήταν η προσφορά δώρων. Η βασική ιδέα της προσφοράς δώρων είναι πως όταν μοιράζεστε ένα κομμάτι του εαυτού σας με οποιονδήποτε τρόπο, στην πραγματικότητα ενδυναμώνετε αυτό το κομμάτι τιμώντας την Συμπαντική Ενέργεια. 

Πρακτικά, αναμειγνύετε την ενέργειά σας με των άλλων. 

Αυτή ήταν μια τιμώμενη παράδοση για εκατομμύρια χρόνια. Όταν κάποιος σε μια φυλή ήθελε να αλληλεπιδράσει με κάποια άλλη οικογένεια ή φυλή, πρώτα την πλησίαζε με κάποιο δώρο δείχνοντας την πρόθεσή του να δωρίσει τον εαυτό του και να αναμείξει την ενέργειά του. 

Αν το δώρο γινόταν δεκτό, ο δωρητής δεν αντιμετωπιζόταν πια ως ξένος και είχε συγκεκριμένα δικαιώματα μέσα σ' εκείνη τη φυλή. 

Πολλοί πετυχημένοι ηγέτες ακολούθησαν αυτή την παράδοση και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. 

Καθώς μπαίνετε στο σπίτι ενός φίλου και βλέπετε ένα δώρο που του έχετε κάνει, νιώθετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας. 

Με τον ίδιο τρόπο, ένας δεσμός αρμονίας δημιουργείται όταν ένα δώρο που δίνεται από καρδιάς γίνεται δεκτό με τιμή. 

Προσφέροντας δώρα σ' έναν εχθρό, μπορεί να αλλάξετε αυτή την οπτική κι έτσι να αλλάξετε την πραγματικότητα. 

Η τέχνη της προσφοράς είναι επίσης μια πανίσχυρη έκφραση αφθονίας, επειδή θέτει σε κίνηση την δράση που χρειάζεται για να μεταμορφωθεί η πρόθεση σε πραγματικότητα. 
Αυτή είναι μια αλήθεια που χρησιμοποιείτε από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας σας. 

Εκφράζοντας την αφθονία σας σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς, αυξάνονται και τα δικά σας επίπεδα αφθονίας.

Ναι, αλλά... τι γίνεται με το ίδιο το δώρο;

Τα δύο μέρη ενός δώρου

Σας λέμε πως υπάρχουν δύο μέρη στη διαδικασία της προσφοράς και ότι και τα δύο είναι το ίδιο σημαντικά για να λάβει χώρα η μαγεία της. 

Το πρώτο μέρος του δώρου βρίσκεται στην πράξη της ίδιας της προσφοράς. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την προσφορά δώρων. 

Με τον τρόπο που παίζετε τώρα το Παιχνίδι, πολλοί από εσάς νιώθετε πως είσαστε υποχρεωμένοι να προσφέρετε δώρα σε συγκεκριμένους ανθρώπους για να γιορτάσετε συγκεκριμένα γεγονότα. 
 
Το πιο αποτελεσματικό δώρο είναι αυτό που προσφέρετε χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Με την πρώτη ματιά φαίνεται εύκολη σκέψη κι όμως το να πραγματοποιηθεί μπορεί να είναι πιο δύσκολο απ' όσο φανταστήκατε στην αρχή. 

Το να προσφέρετε ένα δώρο χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα σημαίνει να μην έχετε προσδοκίες ή ελπίδες για κάτι. 

Αυτή τη στιγμή, με τις ανθρώπινες εμπειρίες σας, όλα τα δώρα δίνονται περιμένοντας αντάλλαγμα μέχρι κάποιο σημείο. 

Σας ζητάμε, αντί να κρίνετε τους εαυτούς σας, απλά και ειλικρινά να αναγνωρίσετε το Καθαρό Χρώμα ή τα βασικά σας κίνητρα για τα δώρα που προσφέρετε. 

Μπορεί απλά η προσμονή που βρίσκεται προσκολλημένη εκεί να είναι η προσδοκία πως το δώρο θα γίνει αποδεκτό και να είναι επιθυμητό. 

Μόλις ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ τις προσδοκίες σας για το δώρο, είναι πολύ πιο εύκολο να επιτρέψετε στην ενέργεια να κυλήσει  και να κλείσει τον κύκλο. 

 
Η κατανόηση του Καθαρού Χρώματος κατά τη διαδικασία της προσφοράς δώρων σας βοηθάει να προχωρήσετε προς την προσφορά χωρίς αντάλλαγμα.

Κι αυτό μας φέρνει στο δεύτερο μέρος ενός δώρου, που είναι η πράξη της αποδοχής του, ή όπως την ονομάζουμε "η Τέχνη της Χαριτωμένης Αποδοχής". 

Ένα δώρο που γίνεται καλά αποδεκτό, απελευθερώνεται για να ολοκληρώσει τον κύκλο της ενέργειας, κάτι που ήταν η υψηλότερη πρόθεση του δώρου όταν αυτό προσφέρθηκε. 


Καθώς η ενέργεια κυκλοφορεί, δυναμώνει και γίνεται περισσότερη από τη στιγμή που το δώρο προσφέρθηκε. 

Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβετε όταν βλέπετε πως ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό ας έχει μεγαλύτερη αξία από τα υλικά που το αποτελούν, επειδή ήταν δώρο από κάποιον που αγαπάτε. 

Σας λέμε πως η αξία όλων των δώρων αυξάνεται όταν γίνονται δεκτά με χάρη. 



Η κατανόηση και η πρακτική της Τέχνης της Χαριτωμένης Αποδοχής θα παίξει κρίσιμο ρόλο για την συνεχιζόμενη κίνησή σας προς τις ανώτερες δονήσεις. 

Η πράξη της αποδοχής είναι μια παραδοχή της Ενότητας και μια δήλωση πως τιμάτε και είσαστε κομμάτι ο ένας του άλλου. 
 
Η εξέλιξή σας, σας φέρνει πιο κοντά στην εμπειρία της Ενοποιημένης συνείδησης και γι' αυτό η Τέχνη της Χαριτωμένης Αποδοχής θα είναι πολύ χρήσιμη καθώς προχωράτε.









Το Μυστικό των Μάγων

Παρακαλούμε, παρατηρήστε τον εαυτό σας για μια στιγμή την ώρα που κάποιος λαμβάνει ένα δώρο από εσάς. 

Ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό του καθώς λαμβάνει το δώρο. 

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η καρδιά σας και όλο σας το είναι βρίσκεται σε ανάταση. 

Αν το δώρο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ή ακουμπά την καρδιά του με ξεχωριστό τρόπο, η ανάταση του πνεύματός σας ως δωρητή είναι πολύ υψηλότερη.


Τα δώρα χρησιμοποιούνται πολλές φορές για να ξεπληρώσετε ή να ανταποδώσετε μια μεγάλη χάρη που σας έγινε. 

Αυτό για την ακρίβεια κάνει το δώρο ή την πράξη της προσφοράς να χαραχτεί στην πραγματικότητα των άλλων. 

Σημαντικά γεγονότα σε όλη την ιστορία έχουν σηματοδοτηθεί με δώρα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Τα δώρα είναι ένας τρόπος να απαθανατιστεί ένα γεγονός ή μια πράξη και ο δωρητής στην πραγματικότητα γίνεται μέρος του ίδιου του γεγονότος μέσω της διαδικασίας της προσφοράς. 

Σας λέμε πως όλα αυτά είναι αλήθεια κι όμως το σημαντικότερο που πρέπει να εν-θυμείστε είναι πως η πράξη της προσφοράς αυξάνει την αξία των δώρων και τις δονήσεις του δωρητή. 

Αυτό είναι το μυστικό της προσφοράς που χρησιμοποίησαν πολλοί σοφοί άνθρωποι πάνω στη Γη σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. 

Η αξία του δώρου δεν συγκρίνεται με την αύξηση της δόνησης που επιτυγχάνει ο δωρητής. 

Το μυστικό των Μάγων είναι απλά:

Το δώρο ανήκει στον δωρητή.

Υπήρξαν εποχές στο παρελθόν σας που νομίζατε ότι η προσφορά δώρων θα σας έφερνε τύχη το επόμενο έτος. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι η διαδικασία της προσφοράς θα σας φέρει ανταπόδοση η οποία θα αντέξει περισσότερο από το ίδιο το δώρο. 

Όπως συμβαίνει σε όλες τις δημιουργίες, οι δοξασίες σας περνούν στην πραγματικότητά σας. 


Γι' αυτό η διαδικασία έφερε τα ποθητά για εσάς αποτελέσματα. 

Συνδυάστε αυτό με το γεγονός ότι το ίδιο το δώρο ήταν μια φυσική απεικόνιση της ροής της αφθονίας και είναι εύκολο να δείτε γιατί αυτό το έθιμο χαράχθηκε τόσο έντονα στη δομή των κοινωνιών. 

Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας με δώρα κι επιτρέπετε στους άλλους γύρω σας να εκφράσουν την αφθονία τους καθώς εκείνοι τιμούν το πνεύμα σας. 

Εσείς οι άνθρωποι είσαστε τόσο επινοητικοί!


Η τελετουργία του δώρου

Πολύ σύντομα θα καθίσετε στην κορυφή του λόφου, ισορροπώντας και ανυπομονώντας για το ταξίδι που έρχεται. 

Οι περισσότεροι χαρούμενα ανυπομονείτε για να νιώσετε τον άνεμο στην πλάτη σας ξανά. Πέρασαν πολλά χρόνια για κάποιους από εσάς. 

Καθώς προετοιμάζεστε για την κίνηση προς τα εμπρός που σας περιμένει, σας προσφέρουμε έναν τρόπο να προσθέσετε αξία και σταθερότητα στα πολλά δώρα που σας έχουν δοθεί στην μέχρι τώρα ζωή σας. 

Σας προσφέρουμε μια παράδοση τιμημένη από τον χρόνο, καθώς αυτή είναι μια πρακτική χρησιμοποιημένη εδώ στην Εστία. 

Πολλοί από εσάς έχετε αχνές μνήμες από αυτό καθώς μιλάμε. Εδώ στην Εστία, αυτή η διαδικασία που κατανοείτε ως έθιμο είναι γνωστή απλά σαν "η τελετουργία του δώρου".

Για να χρησιμοποιήσετε την τελετουργία του δώρου πρέπει πρώτα να προσομοιώσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της Εστίας μέσα στην πραγματικότητά σας. 

Γι' αυτό, για τον σκοπό αυτής της τελετουργίας, σας ζητάμε να ελευθερώσετε τις αρχές του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους. 


Για όσο χρόνο σας πάρει να ολοκληρώσετε την τελετουργία του δώρου, σας ζητάμε να βλέπετε τα πράγματα από μια οπτική της ενέργειας και να ξέρετε πως η θετική ενέργεια δεν είναι καλή και η αρνητική δεν είναι κακή. 

Να ξέρετε πως είναι απλά διαφορετικές εκφάνσεις της ίδιας ενέργειας και πως η μια δεν μπορεί να υπάρχει δίχως την άλλη.

Σας ζητάμε να εξοικονομήσετε χρόνο να παρατηρήσετε για ένα διάστημα τεσσάρων ημερών, αναθεωρώντας τη ζωή σας μέχρι τώρα με την καθαρή ματιά ενός αντικειμενικού παρατηρητή. 

Παρακαλούμε να μην κρίνετε ή μετανοείτε για διάφορες πράξεις και το άχρηστο ανθρώπινο συναίσθημα της ενοχής πρέπει να απελευθερωθεί, αλλιώς θα μολύνει και την όρασή σας και το Δώρο. 

Μετά από τρεις ημέρες, ψάξτε για κάθε γεγονός που διαμόρφωσε τη ζωή σας με κάποιον τρόπο και σημειώστε το. Ακόμα κι αν ξοδεύετε δεκαπέντε λεπτά κάθε μέρα, μέχρι την τρίτη μέρα το κεφάλι σας θα έχει γεμίσει με γεγονότα που σας βοήθησαν να γίνετε αυτό που είστε σήμερα. 

Φτιάξτε έναν κατάλογο με αυτά τα γεγονότα καθώς τα εν-θυμείστε, τοποθετώντας τα πιο σημαντικά στο πάνω μέρος του καταλόγου. 

Την τέταρτη μέρα, ξαναδείτε αυτά τα γεγονότα ένα προς ένα και ψάξτε για το πώς σας βοήθησαν να διαμορφώσετε τη ζωή σας. 

Καθώς προχωράτε προς τα κάτω στη λίστα, εν-θυμηθείτε όλους τους ανθρώπους που επηρέασαν, κάνοντας τις τελικές ανακατατάξεις στον κατάλογο.

Μόλις ο κατάλογος ολοκληρωθεί, ξαναδείτε κάθε γεγονός, ξαναζώντας τα όλα. 


Κάνοντας αυτήν την αναθεώρηση, ψάξτε για δώρα που έχετε λάβει κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων. Αν δεν υπάρχουν άμεσα διακριτά δώρα, προχωρήστε στο επόμενο επιστρέφοντας αργότερα. 

Ψάξτε άφοβα για τα δώρα που ήρθαν στη ζωή σας σε διάφορες μορφές και φανταστείτε με ποιον τρόπο θα ήταν διαφορετική η ζωή σας αν δεν τα είχατε δεχτεί. 

Ξαναζώντας αυτά τα γεγονότα, αναγνωρίστε τους ανθρώπους, τις ομάδες ή τους οργανισμούς που ήταν οι δωρητές αυτών των δώρων και φτιάξτε έναν νέο κατάλογο αυτών των ονομάτων. 

Τώρα σας ζητάμε να μειώσετε αυτόν τον κατάλογο σε δώδεκα άτομα, ομάδες ή οργανισμούς, τα οποία εμπλούτισαν τη ζωή σας.

Κάθε εβδομάδα για τις επόμενες δώδεκα εβδομάδες, πάρτε ένα όνομα από τον κατάλογο και δώστε του "το δώρο". 




Βρείτε έναν τρόπο να τα αγγίξετε με κάποιον τρόπο και να τα ευχαριστήσετε για τον ρόλο που έπαιξαν στη διαμόρφωση της ζωής σας. 

Μέσα απ' αυτό το δώρο φυτεύετε το αρχικό δώρο στην δική σας κυτταρική μνήμη. 

Αν νιώθετε ότι έτσι πρέπει, μπορείτε να τους πείτε πώς εκλάβατε το δώρο τους και το τελικό αποτέλεσμα που είχε στη ζωή σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους προσωπικά, να τους γράψετε ένα γράμμα, ή να τους στείλετε ένα δώρο. Εξηγήστε πόσα πολλά σήμαινε το δώρο τους προς εσάς και γιατί. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι πολλοί δεν θα γνωρίζουν ότι έστειλαν δώρο. 

Πείτε τους πώς έκαναν τη διαφορά στη ζωή σας και τα δώρα που πήρατε ως αποτέλεσμα αυτής της διαφοράς. 

Αν νιώσετε πως το δώρο σας δεν θα γίνει αποδεκτό με χαρά ή ακόμα πως δεν θα το αποδεχτούν καθόλου, στείλτε τους ένα δώρο ανώνυμα. 

Αν το άτομο, η ομάδα ή ο οργανισμός δεν υπάρχει πια ως φυσική οντότητα, τότε δώστε το δώρο στο κοντινότερό τους άτομο, ομάδα ή οργανισμό προς τιμήν του. 

Ένα δώρο από καρδιάς είναι μια έκφραση της δικής σας αφθονίας και τα αρχικά δώρα που σας πρόσφεραν, θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς ενσωματώνονται πλήρως στην ψυχή σας.

Κάντε το αυτό για δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες ή για όσο διάστημα αρκεί για τον τελικό σας κατάλογο. 

Η κατανόηση αυτών των ανθρώπων και των δώρων τους προς εσάς, σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά και να χρησιμοποιήσετε τα δώρα τους με το μεγαλύτερο δυναμικό.

Καταλάβετε πως όταν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια, ένα κενό δημιουργείται το οποίο θα γεμίσει. 

Μόλις κατανοήσετε και δεχθείτε πλήρως τα δώρα που σας πρόσφεραν, επιστρέφετε το δώρο στον δωρητή. Αυτή η πράξη από μόνη της θα δημιουργήσει ένα νέο κενό το οποίο θα επιστρέψει σ' εσάς ενισχυμένο. 

Αυτή η επιστροφή μπορεί να πάρει πολλές μορφές, θα επιστρέψει όμως απλά γιατί είναι ένας Νόμος της Συμπαντικής Ενέργειας.

Καθώς τα δώρα αρχίζουν να επιστρέφουν σ' εσάς, παρακαλούμε δεχθείτε τα με τη χάρη και την πραγματική τιμή της Ενότητας που υπάρχει σε όλα.

Χρησιμοποιώντας "Το Δώρο" με αυτόν τον τρόπο, θα σας επιτραπεί να αξιοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό τα θαυμάσια δώρα που σας έχουν ήδη προσφερθεί. 

Αυτή η πράξη θα σας επιτρέψει να κυριαρχήσετε στα χαρακτηριστικά που αποκτήσατε από κάθε γεγονός που διαμόρφωσε τη ζωή σας μέχρι τώρα. 

Η μεταβολή από Άνθρωπο σε Ανθρώπινο Άγγελο είναι ένα μεγάλο βήμα. 


Σταθεροποιώντας τα δώρα που έχετε ήδη δεχθεί με την Τελετουργία του Δώρου θα φτιάξετε το σκηνικό για το επόμενο βήμα εμπρός.

Αυτό που μόλις σας περιγράψαμε είναι η Τελετουργία του Δώρου προς αυτούς που σας πρόσφεραν στο παρελθόν. 

Σύντομα, με τα νέα χαρακτηριστικά σας, θα δείτε εφαρμογές για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τελετουργία για να στείλετε ενέργεια προς αυτούς που θα σας προσφέρουν δώρα στο μέλλον. 



Αυτό ήταν το πραγματικό μυστικό των δώρων των Μάγων.


Ο Κρύσταλλος του Μιχαήλ

 
Με την Τελετουργία του Δώρου, θα ξαναδείτε τις χρήσεις του Κρυστάλλου του Μιχαήλ, γι' αυτό θέλουμε να σας τον εν-θυμίσουμε. 

Ο Κρύσταλλος του Μιχαήλ, εξ ορισμού, πάντα γίνεται δεκτός ως δώρο αν και κάποιος μπορεί να τον δώσει στον εαυτό του. 

Το χαρακτηριστικό του Κρυστάλλου του Μιχαήλ είναι πως δίνεται πάντα σε κάποιον που έχει συνεισφέρει στη ζωή σας με κάποιον τρόπο. 

Η πρόθεση του κρυστάλλου είναι να μοιράσει την ευγνωμοσύνη σας μέσω του διαμοιρασμού των δονήσεών σας που υπάρχουν μέσα στον ίδιο τον κρύσταλλο. 

Είναι μια τέλεια παράδοση κι ένας τρόπος να δωρίσετε κάτι από καρδιάς.

Να σας πούμε πώς δουλεύει: πρώτον , βρείτε τον κρύσταλλο που θα δώσετε. 

Μπορεί να είναι φυσικός, πολύτιμος λίθος, διαμάντι, χειροποίητος, ή οποιαδήποτε μορφή κρυστάλλου. 

Έπειτα, εμφυσήστε την ενέργειά σας μέσα στον κρύσταλλο, τοποθετώντας τον μέσα σε υγρό κρύσταλλο (νερό) για ένα βράδυ, μαζί με έναν Κρύσταλλο του Μιχαήλ που σας έχει δοθεί. 




Με αυτόν τον τρόπο θα φορτιστούν οι νέοι κρύσταλλοι με την πρόθεσή σας και την ενέργεια της οικογένειας του Μιχαήλ. 

Αν δεν έχετε δεχθεί ακόμα ένα Κρύσταλλο του Μιχαήλ, φορτίστε τους κρυστάλλους που θα δωρίσετε με έναν κρύσταλλο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. 

Μετά, προσφέρετε κάθε κρύσταλλο σε ένα άτομο που έκανε μια διαφορά στη ζωή σας ως Ανθρώπινος Άγγελος. 

Εξηγήστε του ότι το δώρο είναι δικό του χωρίς όρους. 

Στην περίπτωση που επιλέξει να ενεργοποιήσει τον κρύσταλλο, μπορεί να το κάνει τοποθετώντας τον σε νερό για ένα βράδυ μαζί με δύο ακόμα κρυστάλλους που θα τους προσφέρει με παρόμοιο τρόπο σε Ανθρώπινους Αγγέλους που έκαναν τη διαφορά στη δική του ζωή.

Σας δίνουμε τα ακόλουθα λόγια, που θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δώρο σας:
 
Σας δόθηκε ένας Κρύσταλλος του Μιχαήλ. 

Μόλις πάρετε έναν Κρύσταλλο του Μιχαήλ, παρακαλώ δεχθείτε τον με την μεγαλύτερη δυνατή χάρη και αγάπη, επειδή έτσι επιστρέφετε το δώρο στον δωρητή κι έτσι ολοκληρώνεται ο κύκλος της ενέργειας αυτού του δώρου. 

Αυτός ο κρύσταλλος είναι δικός σας και ακόμα κι αν ο φυσικός κρύσταλλος χαθεί, θα παραμείνει μαζί σας σε επίπεδο ψυχής για πάντα, επειδή δόθηκε σε επίπεδο ψυχής. 

Μεταφέρει την δική σας ενέργεια ενωμένη με την ενέργεια του δωρητή και την ενέργεια όλης της Οικογένειας του Μιχαήλ. 

Θα είναι μια μόνιμη υπενθύμιση πως είσαστε μέλος μιας σημαντικής οικογένειας. 

Η αποδοχή ενός Κρυστάλλου του Μιχαήλ σημαίνει πως σας αποδέχονται σαν Ανθρώπινο Άγγελο μέσα στην Οικογένεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος είχε θετική συνεισφορά στις ζωές των γύρω σας. 

Παρακαλώ δεχθείτε τον με την τιμή με την οποία σας προσφέρθηκε. 

Μόλις τον αποδεχθείτε, ο κρύσταλλος θα φέρει ομορφιά, πάθος και χαρά στη ζωή σας. 

Αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τον κρύσταλλο για να απολαύσετε το μέγιστο δυναμικό του, βρείτε δύο ή περισσότερους κρυστάλλους να προσφέρετε σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους που έκαναν τη διαφορά ως Ανθρώπινοι Άγγελοι στη ζωή σας. 

Τοποθετήστε τους για μια νύχτα σε νερό μαζί με τον κρύσταλλο που σας δόθηκε, φορτίζοντάς τους με την πρόθεσή σας και την ενέργεια του Μιχαήλ. 

Έπειτα προσφέρετε αυτούς τους κρυστάλλους στους Ανθρώπινους Αγγέλους που άγγιξαν τη ζωή σας, μαζί με αυτό το μήνυμα.

Με τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον με θαυμάσια δώρα και να παίζετε καλά μαζί.

Το Γκρουπ

από την Καρδιά της Οικογένειας του Μιχαήλ.
μετάφραση: Νίκος


Το Lightworker είναι μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση αφιερωμένη να διαδίδει το Φως μέσω της Ενδυνάμωσης
Copyright
www.Lightworker.com
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, όλες ή ένα μέρος τους με τους παρακάτω όρους: Η χρήση αυτού του υλικού δηλώνει ότι ο χρήστης συμφωνεί με τα παρακάτω:
1. Οι λέξεις "Copyright 2000 - 2008 Lightworker
www.Lightworker.com θα περιλαμβάνονται με κάθε δημοσιευμένο υλικό.
2. Ο χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα δικαιώματα, περιλαμβάνοντας και το copyright μεταφρασμένου υλικού, παραμένουν ιδιοκτησία του Lightworker.
3. Αν μεταφράσετε αυτό το υλικό διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραστούμε την μετάφραση με την αναγνώρισή σας ως μεταφραστή, στην σελίδα του Lightworker ώστε να γίνει διαθέσιμο για όλους. Περισσότερες πληροφορίες από το Γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο:
www.Lightworker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα www.lightworker.gr

Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου