Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διαλογισμός Απελευθέρωσης




Εάν κάνετε αυτόν τον διαλογισμό με ομάδα, προτρέψτε τα μέλη της να κάνουν τα παρακάτω λόγια δική τους δήλωση:

«Ζητώ και Καλώ να συνδεθώ με την Πλανητική και Κοσμική Πνευματική Ιεραρχία σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις διαστάσεις και σε όλες τις πραγματικότητες.

 


Ζητώ να πρωτοστατήσουν οι καταλληλότεροι Διδάσκαλοι του Φωτός, της Αγάπης, της Ειρήνης και της Σοφίας, (καλέστε κοντά σας τους Διδάσκαλους που αισθάνεστε πιο κοντά σε εσάς) να καθοδηγήσουν, να περιφρουρήσουν και να ενδυναμώσουν αυτήν την πνευματική εργασία».

Εστιάζουμε την συνείδηση μας στο κέντρο της καρδιά μας και αναπνέουμε μέσα από το κέντρο της καρδιάς.

Συνδεόμαστε με την ομάδα μας μέσα από το κέντρο της καρδιάς μας, οραματιζόμενοι μία λευκή γραμμή φωτός από το κέντρο της καρδιά μας να συνδέεται με όλα τα μέλη της ομάδας μας .

(εάν κάνετε αυτόν τον διαλογισμό μόνοι σας, συνδεθείτε όπως παρακάτω).

 

Επεκτείνουμε την σύνδεση μας και ενωνόμαστε με κάθε ζωντανό Όν που επιζητά να απαλλαγεί από τους επιβεβλημένους περιορισμούς της ελεύθερης βούλησης και της ελεύθερης ροής της ενέργειας του Φωτός, από τους επιβεβλημένους περιορισμούς της ελεύθερης ροής της ενέργειας της Αγάπης, της Ειρήνης και της Αφθονίας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Επεκτείνουμε την σύνδεση μας και συνδεόμαστε (οραματιστείτε το) με όλα τα Όντα σε ολόκληρη την πόλη μας, την χώρα μας, όλους τους ηπείρους και επεκτείνουμε της σύνδεση μας αγκαλιάζοντας ολόκληρο τον Πλανήτη.

Δείτε, νιώστε τον σύνδεσμο σας με κάθε ζωντανό πλάσμα πάνω στον Πλανήτη.

Δείτε, οραματιστείτε, νιώστε, αισθανθείτε το Πλέγμα του Φωτός που ενώνει πλέον όλα τα Όντα.

Τραβήξτε τώρα την συνειδητότητα σας πέρα από τα όρια του Πλανήτη Μας.

Κοιτώντας τη Γη από ψηλά, βλέπουμε το Πλέγμα του Φωτός και πώς αγκαλιάζει, ενώνει όλα τα Όντα. Αυτό είναι το Φωτεινό Πλέγμα που τα Όντα του Φωτός βλέπουν όταν κοιτούν την Ανθρωπότητα.

 



Με την πρόθεση μας κατεβάζουμε στην Γη μία Πύλη Φωτός. Μια Πύλη Ειρήνης, Αγάπης, Σοφίας, Δύναμης, Αλήθειας, Αισιοδοξίας, Χαράς, Ελπίδας, Ευτυχίας.

Η Πύλη πλημμυρίζει με το Φως της ολόκληρο τον Πλανήτη Μας, όλα τα Όντα, κάθε ζωντανή ύπαρξη!!!

Με Κοινή Θέληση, με Κοινή Πρόθεση, Ζητούμε και Καλούμε, Προσκαλούμε και Καλωσορίζουμε κοντά μας όλες τις Οντότητες, κάθε Ανθρώπινη Ύπαρξη, όλες τις Υπάρξεις εκείνες που επιθυμούν και θέλουν να αλλάξει η κατάσταση στην Γή, που θέλουν να κυριαρχήσει η Αγάπη, η Ειρήνη και η Θεία Δικαιοσύνη, που θέλουν να διαλυθεί το πέπλο του σκότους και του ελέγχου μου μαστίζει την Ανθρωπότητα .

(Περιμένουμε να έρθουν στην ομάδα μας και να ενωθούν μαζί μας, όλα τα Όντα που επιθυμούν...)

 


«Καλώ όλες τις Ενέργειες που αποτελούνται από 100% καθαρό Φως να ενωθούν μαζί μας και να μας βοηθήσουν δίνοντας μας καθαρή Όραση, καθαρή Διάνοια, καθαρή Θέληση, καθαρή Πρόθεση και Προστασία».

Βλέπουμε τώρα μπροστά μας το πλέγμα του ελέγχου που έχει τοποθετηθεί πάνω στην Ανθρωπότητα και σε ολόκληρη την Γαία. Πώς αυτό καμουφλάρεται.

 
«Επικαλούμαι την Ενέργεια της Θεϊκής Νοημοσύνης, την Ενέργεια Θεϊκής Δικαιοσύνης, την Ενέργεια της Θεϊκής Ισορροπίας, την Ενέργεια της Θεϊκής Αγάπης, την Ενέργεια της Θεϊκής Σοφίας, την Ενέργεια της Θεϊκής Δύναμης του Φωτός».

«Επικαλούμαι την Παρουσία και την βοήθεια των Όντων εκείνων που υπηρέτησαν την Ανθρωπότητα στο Όνομα του Θεού της Αγάπης, της Σοφίας, της Αλήθειας και του Φωτός. (επικαλεστείτε τις Ενέργειες που επιθυμείτε). Σας Καλώ και σας Καλωσορίζω Όλους!»

 
 
Με την δύναμη της πρόθεσης μας, συρρικνώνουμε το πλέγμα της εξαπάτησης, της άγνοιας και της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα και μορφές που αυτό έχει τοποθετηθεί πάνω στον πλανήτη μας και ξεσκεπάζουμε όσους και όσα κρύβονται κάτω από αυτό για να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο και ο πραγματικός σκοπός των πράξεων τους. Οι άνθρωποι να τους αναγνωρίζουν παντού.

Με Κοινή Θέληση και Πρόθεση Σηκώνουμε το σκοτεινό πλέγμα και το εμποτίζουμε με Φώς και ΚΡΑΤΑΜΕ αυτόν τον οραματισμό!!! 


 
Συνεχίζουμε να στέλνουμε Φώς και οραματιζόμαστε το Φώς να εμποτίζει το πλέγμα σε όλες τις συχνότητες και δονήσεις που αυτό υπάρχει. (κρατήστε όσο αισθάνεστε ότι χρειάζεται)

(Κάντε την επόμενη δήλωση μόνο εάν πραγματικά το επιθυμείτε)



«Δηλώνω ότι επιθυμώ, Μία πτυχή του εαυτού μου, να φρουρεί και να συμμετέχει στην διαδικασία της απελευθέρωσης του Ανθρώπινου Γένους και όλων των Όντων του Φωτός για όσο αυτή διαρκεί, από τον λήθαργο, την εξαπάτηση, την εκμετάλλευση, τον διαχωρισμό, το μίσος, την τύφλωση του πνεύματος, την άγνοια, τα πάθη, τον θυμό και όλων των αρνητικών, σκοτεινών και μη ισορροπημένων ενεργειών που αυτό το πλέγμα έφερνε και προκαλούσε στις ζωές όλων μας ως το εμπόδιο της Ειρήνης, της Αγάπης, της Ελεύθερης Βούλησης, της Ελευθερίας και όλων των πιθανών γνωστών και άγνωστων περιορισμών που επέβαλε και που σκοπό είχαν να εμποδίσουν την ελεύθερη ροή της Θεϊκής Ενέργειας, της Αγάπης, της Ελεύθερης Βούλησης, της Ειρήνης και της Γνώσης.

Ζητώ αυτό να ισχύει σε όλες τις γνωστές και άγνωστες γλώσσες, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις. Ζητώ καθημερινά και με την πρόθεση μου τα Πλέγματα του Φωτός της Ανθρώπινης και Θεϊκής Συμμαχίας του Φωτός και της Αγάπης, να αποδυναμώνουν και να απενεργοποιούν τα κέντρα ελέγχου του σκότους έτσι ώστε η ενέργεια του Φωτός να ρέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα σε ολόκληρο τον Πλανήτη Γαία και σε κάθε Ον που επιζητά το Φώς, την Αγάπη, την Ειρήνη και την Ελεύθερη Βούληση».


Επιστροφή στην Καρδιά.

Κρατήστε αυτήν την πνευματική εργασία στο πίσω μέρος του μυαλού σας ζωντανή με την πρόθεση σας και συνδεθείτε όποτε το επιθυμείτε.

Η απελευθέρωση ξεκίνησε.

Νάμαστε!

Creator: Petra Mourtzoukou,
Healing for All Beings

Copyrights: The Whole of Humanity/
Ανήκει σε όλη την Ανθρωπότητα.

Αισθανθείτε ελεύθερα να μεταδώσετε αυτόν τον διαλογισμό, να τον αντιγράψετε, να τον μεταφράσετε.  Μοιράστε τον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου