Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κάρτες Αγγέλων για Αυτογνωσία και Πρόβλεψη

Οι Κάρτες Αυτογνωσίας και Πρόβλεψης
«Θεραπεία με την Βοήθεια των Αγγέλων» και  εξαίσιες
«Γοργό­νες και Δελφίνια» έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τον σκοπό της ζωής σας και τα Θεϊκής έμπνευσης όνειρά σας. 

Αυτές οι κάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να κολυμπήσετε στον ωκεανό του ασυνειδήτου σας, εκεί όπου βαθιές σκέψεις και αισθήσεις μπο­ρούν να δημιουργήσουν, ή να εμποδίσουν, την επιθυμία της καρδιάς σας. 

Η πραγματοποίηση θα γίνει γρήγορα και με ακρίβεια, μόλις ανακαλύψετε τις αληθινές, βαθιές σας επιθυμίες.

Στην συγκεκριμένη  σελίδα έχουνε συνδυάσει τις κάρτες «Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων», με τις «εξαίσιες Γοργό­νες και Δελφίνια». 

Τα δυο σετ καρτών συνεργάζο­νται μεταξύ τους αρμονικά, όσον αφορά τις ερμηνείες, τις κατευθύνσεις που δίνουν και τις καταστάσεις που περιγράφουν.

Στην κάθε επιλογή των καρτών, μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας, όσον αφορά  τη συγκεκριμένη περίοδο. ή να κάνετε μια ερώτηση και να ζητήσετε να πάρετε απάντηση από ένα συγκεκριμένο ζώδιο.


Τρόποι Διαβάσματος των Καρτών.

1.                     Μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο.
2.                     Ένας άλλος τρόπος «διαβάσματος» των παρακάτω καρτών είναι κάνοντας την ερώτηση και παίρνοντας απάντηση από ένα άλλο ζώδιο .
Πχ. «Πως να κινηθώ στον επαγγελματικό τομέα;», «Ζητώ να πάρω την απάντηση από τον συνδυασμό καρτών του Υδροχόου ή του Κριού ή όποιο άλλο ζώδιο επιλέξετε».

1. Η πρώτη κάρτα αναφέρεται σε καταστάσεις που συνέβησαν ή βιώθηκαν από σας στο πρόσφατο παρελθόν.
2. Η δεύτερη  κάρτα δείχνει αυτά που συμβαίνουν τώρα.
3. Η τρίτη κάρτα δείχνει την έκβαση του θέματος που σας απασχολεί.

Οι κάρτες κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κρύων.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στοιχεία στο βιβλίο «Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων» & «Θεραπεία με τις Νεράιδες».   Doreen Virtue



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου