Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κάρτες Πρόβλεψης & Θεραπείας με τις Νεράιδες.


Όταν μια ομάδα από νεράιδες ήρθε σε επαφή με την Doreen Virtue, η ζωή της μεταλλάχθηκε σε μια μαγευτική ιστορία, γεμάτη με μηνύματα θεραπείας και αγάπης. 
               
Οι Νεραΐδες είναι παντοδύναμοι φύλακες - Άγγελοι της φύσης και μπορούν θαυματουργά να σας βοηθήσουν με τα θέματα της αυτογνωσίας, της αυτοπεποίθησης, της αφθονίας, των σχέσεων, της υγείας και της καριέρας σας. 


Θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα για εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά και για να έλξετε στην ζωή σας τις θετικές σας επιθυμίες. 

Θα σας δείξουν τον τρόπο να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με περισσότερη αγάπη και σεβασμό.  


  
 Με την βοήθεια των καρτών μπορείτε να αναπτύξετε μια εντελώς προσωπική σχέση με το βασίλειο των παντοδύναμων Νεράϊδων και να πετύχετε για τον εαυτό σας, αλλά και αυτούς που αγαπάτε, πολύ σημαντικά επιτεύγματα.  

Η πραγματοποίηση θα γίνει γρήγορα και με ακρίβεια, μόλις ανακαλύψετε τις αληθινές, βαθιές σας επιθυμίες και τις συντονίσετε με τη δύναμη των νεράϊδων.

Στην παρακάτω μηνιαία επιλογή των καρτών, μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο. 

Να γνωρίζετε ότι η πρώτη κάρτα αναφέρεται σε καταστάσεις που συνέβησαν ή βιώθηκαν από σας στο πρόσφατο παρελθόν, η δεύτερη κάρτα δείχνει αυτά που συμβαίνουν τώρα, ενώ η τρίτη κάρτα δείχνει την έκβαση του θέματος που σας απασχολεί. 

Ένας άλλος τρόπος «διαβάσματος» των παρακάτω καρτών, είναι κάνοντας ερωτήσεις.
Πριν κάνετε κάθε ερώτηση καθίστε αναπαυτικά, με ίσια πλάτη και κατεβασμένους τους ώμους. 

Αφαιρέστε οτιδήποτε περιορίζει οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. 

Ξεχάστε κάθε ανησυχία, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα. Στρέψτε όλη την προσοχή σας στο εδώ και τώρα.  

Κλείστε τα μάτια για λίγο και πάρτε τρεις αργές, βαθιές ανάσες. 

Χαρίστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές απόλυτης ηρεμίας, απόλυτης χαλάρωσης. 

Οραματιστείτε μια ακτίνα λευκού φωτός να έρχεται από το Βασίλειο των Νεράϊδων, να περνά από την κορυφή του κεφαλιού σας και να κινείται προς τα κάτω, περνώντας από το κέντρο του σώματός σας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. 

Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην αγάπη και την κατανόηση, αλλά και σε αυτό που επιθυμείτε.

Σκεφθείτε την ερώτηση, που μπορεί να είναι ειδική ή γε­νική, όπως: «Πως να κινηθώ στον επαγγελματικό τομέα;», «Σε ποιο θέμα χρειάζεται να εστιάσω για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές μου στο τάδε θέμα;», ή: «Σας παρακαλώ, δείξτε μου αυτά που χρειάζεται να γνωρίζω».

Έπειτα, όταν κάνετε την ερώτηση που θέλετε, ζητήστε διαισθητικά, αλλά συνειδητά να πάρετε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί από τον συνδυασμό καρτών που έχει επιλεγεί για ένα άλλο ζώδιο. 

Για παράδειγμα: «Ζητώ να πάρω την απάντηση από τον συνδυασμό καρτών του Υδροχόου». Είναι σκόπιμο να κάνετε τις ερωτήσεις σας με συγκέντρωση, σεβασμό και εμπιστοσύνη στον κόσμο των Νεράϊδων και στο βασίλειο των στοιχείων. 

Ο παραπάνω τρόπος παραπέμπει στο τράβηγμα καρτών της Doreen Virtue και αποδίδει εξαιρετικά. 

Θα διαπιστώσετε ότι οι νεράιδες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε και να υλοποιήσετε θαύματα. Μάλιστα θα δείτε πώς να δουλεύετε με αυτά τα μαγικά όντα για να ενδυναμώσετε και να θεραπεύσετε ολόκληρη την ζωή σας!

Σας υπενθυμίζουμε τους τρόπους διαβάσματος των Καρτών.
1.                     Μπορείτε να δείτε τις κάρτες που έχουν επιλεγεί με βάση το ζώδιό σας, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο.
2.                    Κάντε την ερώτηση σας και πάρτε απάντηση από ένα άλλο ζώδιο.
Πχ. «Πως να κινηθώ στον επαγγελματικό τομέα;», «Ζητώ να πάρω την απάντηση από τον συνδυασμό καρτών του Υδροχόου, ή του Κριού ή όποιο άλλο ζώδιο επιλέξετε».

Η πρώτη κάρτα αναφέρεται σε καταστάσεις που συνέβησαν ή βιώθηκαν από σας στο πρόσφατο παρελθόν. Η δεύτερη  κάρτα δείχνει αυτά που συμβαίνουν τώρα. Η τρίτη κάρτα δείχνει την έκβαση του θέματος που σας απασχολεί.  

Καλό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των Νεράιδων!

Πηγή: http://www.heliofoto.gr/
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου